Vizuelno suzite struk: Iskoristite neki od pet trikova

Bonus savjet koji će doprinijeti i ljepšem izgledu i zdravlju: uspravite se i pazite na držanje

13896 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Silueta pješčanog sata je nešto što nikada ne izlazi iz mode, ali tanak struk za mnoge žene je samo san. Međutim, iluziju neostvarenog sna zvanog tanak struk moguće je postići uz nekoliko malih trikova. Iako su trbušnjaci, vježbanje i zdrava ishrana siguran put do željene figure, za instant rezultate časopis Elle donosi pet styling savjeta uz koje će struk izgledati tanje.

Ogolite ramena – naglasak na ramenima i dekolteu privući će pogled na taj dio tijela, a automatski optički stanjiti struk.

odjeća
foto: Pinterest

Pantalone visokog struka – da, ali – pripazite da taj vam struk ne bude preuzak pa da se urezuje ili preširok i pa opet ne prati formu. Pantalone visokog struka koje pristaju kao salivene (a taj problem može riješiti svaka krojačica) savršeno će oblikovati figuru.

odjeća
foto: Pinterest

Cut-out – ultimativni trend ove sezone neočekivano može laskati oblinama ili stvoriti iluziju oblina tamo gdje ih nemamo. U tu svrhu može poslužiti i crop top koji otkriva tek mali dio kože iznad suknje ili pantalone visokog struka.

odjeća
foto: Pinterest

Kaiš – iako tako možda ne djeluje, širi kaiševi ponekad mogu učiniti i da nam struk izgleda šire, pa je optimalan modni akcent kaiš srednje debljine koji se može staviti preko široke košulje, blejzera, haljine…

odjeća
foto: Pinterest

Oversized košulja – vrlo praktičan trend koji obožavamo jer dozvoljava brojne mogućnosti za poigravanje je prevelika ili muška košulja, a možemo je koristiti i kako bismo naglasili struk: svezati čvor, dodati kaiš, uvući u pantalone…

odjeća
foto: Pinterest

I još jedan bonus savjet koji se ne tiče stylinga nego zdravlja i opšteg utiska, a između ostalog, doprinijeće i ljepšem izgledu: uspravite se i pazite na držanje.

Bonus video: