Luksuzni modni ugođaj u Glavnom gradu

Svjetska ponuda po ugledu na evropske outlet-e na dohvat ruke.

Preko 30 brendova na jednom mjestu.

46831 pregleda 46 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Nikola Pejović
Foto: Nikola Pejović

Koncept najpoznatijih svjetskih metropola za kupovinu podrazumijeva idealno kombinovanje velikih robnih kuća i brendiranih butika koji su usmjereni na klijente različite platežne moći. Do skoro, našem glavnom gradu nedostajala je modna radnja savremene i urbane estetike, sa ponudom luksuznih brendova, upravo po konceptu kakav ima Class Outlet Montenegro!

Nikola Pejovic
Nikola Pejovicfoto: Nikola Pejović

Ovakva vrsta šoping iskustva ne oduzima dragocjeno vrijeme jer je izbor veliki, a dobrodošlicu vam žele vrsni poznavaoci svjetskih modnih trendova koji su vam na raspolaganju u svakom trenutku, posebno ako imate stilske nedoumice.

Najpopularniji brendovi u pravom smislu riječi oplemenili su crnogorsku modnu ponudu, a na spisku veličanstvenih, između ostalih nalaze se: Gucci, Prada, Fendi, Burberry, Dolce Gabanna, Jimmy Choo, Valentino, Bottega Veneta,Versace, Balenciaga…

Nikola Pejović
foto: Nikola Pejović

Kroz simbiozu drveta, metala i keramike, moderno dizajniran enterijer u kojem preovladavaju tople, neutralne boje i materijali, pored garderobe, kompletiraju i najtraženija ženska i muška obuća, tašne, nakit i drugi aksesoari.

S obzirom na to da se modni trendovi neprestano mijenjaju, važno je istaći da se kolekcije koncentrišu na dvije posljednje sezone i da su slika svijeta, posebno onog dijela koji spaja umjetnost, kreaciju, klasu i šarm.

Nikola Pejović
foto: Nikola Pejović

Sa cjenovnom ponudom koja prati evropske outlet-e , samim tim i aktuelna sniženja, u radnji Class Outlet Montenegro moguće je trgovati na 12 mjesečnih rata preko Premium kartice Hipotekarne banke.

Svrha mode su komfor i ljubav. Ljepota dolazi kada moda ispuni svoju svrhu.

Posjetite nas još danas - Class Outlet Montenegro

Adresa:

Vojislavljevića 15 Podgorica (kompleks ''Južna kapija grada'')

Radno vrijeme: od 09.00 do 21.00h (osim nedjeljom)

Instagram: class_outlet_fashion

FB: Class Outlet Montenegro