Ne odlažite ljetnje haljine: Ovako kombinovane hit su za jesen

Toliko jednostavna, a toliko efektna, kombinacija haljine i čizama svake godine se ističe kao jedna od formula koju gotovo sve žene obožavaju da nose tokom prelaznog perioda

19077 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram

Jednostavne za kombinovanje i prijatne za nošenje, različitih dužina, boja i uzoraka, haljine su jedan od najpopularnijih odjevnih komada svake proljećne i ljetnje sezone. Iako ćemo se uskoro pozdraviti s ljetom, omiljene ljetnje haljine još uvijek će biti važan dio našihi svakodnevnih kombinacija. Savršeni jesenji pomak, omiljeni modeli haljina iz ljetnjeg ormara pronaći će u paru sa jesenjim čizmama.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Toliko jednostavna, a toliko efektna, kombinacija haljine i čizama svake godine se ističe kao jedna od formula koje gotovo sve žene obožavaju da nose tokom prelaznog perioda i koja se s lakoćom prilagođava svakom stilu i svakoj prilici.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

I ove godine istakla se kao zvijezda street style scene i kao savršeni izbor ne samo za posljednje ljetnje dane, već i jesenju sezonu, piše journal.hr.

Od cvjetnih midi i maxi modela koje uvijek krasi boemski šarm do jednostavnih slip i košulja haljina, čizme odlično idu uz baš svaki model zbog čega jednostavna kombinacija haljine i čizama donosi bezbroj različitih opcija.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Klasične crne gležnjače biće siguran izbor za svaku haljinu u vašem ormaru, ali najefektniji 'look' krije se u kombinaciji naizgled nespojivog – romantične i ženstvene haljine od čipke uz neki od novih modela chunky čizama, cvjetne haljine ići će uz kaubojke, dok će jednostavnost neutralnih modela začiniti životinjski uzorci koji su se već istakli kao jedan od najpoželjnijih trendova za novu sezonu.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Kad je riječ o kombinaciji haljine i čizama, pravila ne postoje – svaki spoj stvoriće efektan izgled u kojem ćete iz dnevnih obaveza lako ušetati u večernja druženja.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram
odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Bonus video: