Savršene pantalone za ovu jesen: Udobne i elegantne

Najpoželjniji modeli koje ćemo nositi ove jeseni, ali i zime, ističu se širokim nogavicama, udobnim materijalima i efektnim detaljima

29511 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram

Postoji nekoliko odjevnih komada bez kojih ne možemo zamisliti svoju garderobu bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i na trendove koje donosi. Uz klasičnu košulju, malu crnu haljinu i omiljene farmericee, među ultimativnim modnim favoritima ističe se i par savršenih pantalona jednostavnog kroja i svestranog karaktera.

Nakon vladavine trendi haljina i suknji koje su u u posljednjih nekoliko godina preuzele glavnu riječ u ženskim garderobama, pantalone su se vratile među favorite unutar svake modne kolekcije i garderobe kao jedan od najsvestranijih odjevnih komada.

pantalone
foto: Pinterest/Instagram

I dok je svaka nova sezona isticala nove favorite, početak svakog novog modela pantalona zapravo se nalazio u jednostavnim krojevima i klasičnim modelima. Kako bi stvorili moderno izdanje omiljenih modela, jednostavnim krojevima modni brendovi i dizajneri dodali su nove trendove, boje i detalje koji su im dali efektan izgled i savremeni karakter. To je, u ovom slučaju, značilo da su dobile dodatnu dozu udobnosti, piše journal.hr.

Najpoželjniji modeli koje ćemo nositi ove jeseni, ali i zime, ističu se širokim nogavicama, udobnim materijalima i efektnim detaljima.

pantalone
foto: Pinterest/Instagram

Uz udobnost koju im donose ti elementi, jesenje pantalone širokih nogavica još uvijek krasi doza klasične elegancije.

pantalone
foto: Pinterest/Instagram

Taj neodoljivi spoj udobnosti i elegancije istaći će ih kao savršeni izbor za dnevni i večernji, ležerni i poslovni izgled. U kombinaciji sa ženstvenim bluzama, finim pletivom i trendi košuljama, mogu se nositi uvijek i svugdje.

pantalone
foto: Pinterest/Instagram

Bonus video: