Blistala: Kejt Midlton na premijeri novog filma o Džemjs Bondu

U glamuroznom izdanju vojvotkinja se, sa drugim čklanovima engleske kraljevske porodice pojavila na svjetskoj premijeri filma "James Bond: No Time To Die"

4767 pregleda 1 komentar(a)
Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, Foto: Instagram
Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, Foto: Instagram

Nakon dugih mjeseci skromnosti i bez događanja, glamur se vratio na velika vrata, a zaštitno lice mu je Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža. Sa svojim suprugom Vilijamom, njegovim ocem princom Čarlsom i njegovom suprugom Kamilom, vojvotkinja je zablistala na svjetskoj premijeri dugo iščekivanog filma "James Bond: No Time To Die" u londonskom Rojal Albert holu.

Kejt Midlton
foto: Instagram

U pratnji prinčeva koji su bili izuzetno elegantni u crnim smokinzima, vojvotkinje su izgledale besprekorno u večernjim haljinama, a obje su se odlučile za svjetlucave varijante.

Kejt Midlton
foto: Instagram

Kejt Midlton, koja je privukla ogromnu pažnju i obilje komplimenata u štampi, nosila je haljinu modne dizajnerke Jenny Pacham.

Delikatna haljina od tila ukrašena je šljokicama u zlatnim tonovima, perlicama, kristalima…. Prekrasan komad po mjeri zasnovan je na haljinama 'Margot' (2.800 funti) i 'Elizabeth' (3.640 funti).

Vojvotkinja je izgled dopunila cipelama @aquazzura 'Fenix' (750 dolara).

Bonus video: