Obuća za cijelu porodicu - vaš My Shoes!

Najpovoljnije cijene u gradu

32847 pregleda 0 komentar(a)
Foto: MY SHOES
Foto: MY SHOES

Čizme zbog kojih smo jedva čekali hladnije dane! Obuća za sve uzraste (00-99 godina) i sve prilike po najpovoljnijim cijenama!

MY SHOES
foto: MY SHOES

My shoes ima najveći izbor MUŠKE, ŽENSKE I DJEČIJE obuće, a sve to po najpovoljnijim cijenama uz garantovan kvalitet svakog proizvoda. Zakoračite u jesen u MY SHOES obući i otjerajte tmurne oblake. Nudimo najraznovrsnije modele, za svačiji ukus i stil, i najširi spektar boja od crne- za one koji više vole klasiku, do roze, zelene, plave, crvene... za one malo smjelije.

U ponudi imamo i postavljene, kožne, vodootporne i tople MUŠKE cipele po pristupačnim cijenama. Razni modeli najvećih svjetskih brendova postali su sastavni dio i muških garderobera godinama unazad.

Tu su i najslađi modeli za najmlađe! Obuća sa anatomskim uloškom, postavljena, moderna i udobna! Sve naše čizme su vodootporne i tople! Obuća za svačiji džep, sačuvajte porodični budžet, a Vaša djeca će biti srećna, moderna i suva ove zime! Nudimo veliki izbor brojeva, modela i boja. Do vrtića i škola sigurnim i veselim korakom vaša djeca u my shoes cipelama!

Ženski modeli su, ipak, ono po čemu smo najprepoznatljiviji. Obuća vrhunskog kvaliteta italijanskih prouzvodjača omiljeni su modni dodaci djevojčica, djevojaka i žena koje su godinama unazad naši vjerni kupci. U našim radnjama možete pronaći preko 500 modela raznovrsne obuće, koja je odgovarajuća za sve prilike: za svakodnevno nošenje, za poslovne varijante, za posebne, važne i svečane dane... Trudimo se da opravdamo povjerenje koje smo izgradili dugogodišnjom saradnjom sa našim mušterijama: zadržavo najniže cijene, najbolji kvalitet i najveći izbor modela u Crnoj Gori!

Dobro došli u naše maloprodajne objekte u Podgorici:

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 51

Preko puta Delta city-a

13. jula 45

TC Gintas

Mall of Montenegro

U Baru:

Vladimira Rolovica broj 1

Niksicu:

Njegoseva ulica broj 10

Ili jednostavno poručite on-line na broj telefona 068-828-055 ili putem instagram profila @my.shoes.montenegro gdje ujedno možete i pogledati kompletnu ponudu, pratiti novitete, učestvovati u raznim nagradnim igrama, a odgovor dobijate u najkraćem roku u bilo koje doba dana ili noći, pa čak i nedjeljom! Posjetite i našu fb stranicu MY SHOES Montenegro, preko koje nas takodje možete kontaktirati

My shoes misli na vas!