I ove jeseni je hit: Torba koju krasi jedan detalj

Lanci na torbama nikada nisu bili veći, deblji i aktuelniji

18856 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Od luksuznih prodavnica do pristupačnih trgovina, trenutno svi na policama imaju torbe s lancem. Lanac kao ručka bio je jedan od najpoželjnijih detalja ovog proljeća, ali se zadržao i kao hit jeseni - upravo ovaj dodatak najtraženiji je kada su u pitanju trendi modeli torbica koje se iznova ponavljaju u outfitima trendseterica.

torbe
foto: Pinterest

Lanci na torbama nikada nisu bili veći, deblji i aktuelniji. Trend koji se pojavio još prošle sezone prati nas i ove jeseni i jasno je da su kožne torbe s dodatkom debelog zlatnog lanca apsolutni trend sezone koji je teško izbjeći.

torbe
foto: Pinterest

Počelo je s modnom kućom Bottega Veneta i njihovim prošivenim torbicama koje su nakon osnovnog izdanja dobile pojačanje u vidu nakita, a ovaj trend preuzeli su i ostali brendovi, pa je torbicu s lancem danas zaista jednostavno pronaći.

torbe
foto: Pinterest

Najpopularnije su torbe koje imaju masivni lanac koji ide preko ramena ili pada niz tijelo, u zavisnosti od toga kako se torba nosi.

torbe
foto: Pinterest

Najbolja stvar u vezi sa ovim trendom je što torba s lancem nije samo praktična, već i što će svaku kombinaciju učiniti kao da sve uvijek ide dobro jedno s drugim, poput džinsa i majice.

torbe
foto: Pinterest

Nemojte da pomislite da ih možete nositi samo uveče, jer trend govori sam za sebe - lako se nose po cijele dane, čak i na najosnovnijim odjevnim kombinacijama.

torbe
foto: Pinterest

Ako vam je baš debeli lanac previše, možete pronaći i torbicu sa tanjim ili lancem koji nije zlatan.

torbe
foto: Pinterest

Bonus video: