Najpopularnije kombinacije boja koje će osvježiti vaš izgled

Ako tek otkrivate magični svijet spajanja sličnih, a opet različitih boja, morate priznati da zajedno izgledaju spektakularno

13116 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Ako ste mislili da je s dolaskom jeseni modna paleta siva, tmurna i dosadna, prevarili ste se. Ove hladne sezone sve je u znaku jarkih boja i spajanja 'nespojivog'. Ako tek otkrivate magični svijet spajanja sličnih, a opet različitih boja, morate priznati da zajedno izgledaju spektakularno piše Gloria.

Plava i zelena

odjeća
foto: Pinterest

Premda je riječ o klasičnim bojama, njihov je spoj jedan od ekstravagantnijih jer su obje jednako moćne po intenzitetu i upadljivosti. Zato se u kombinovanju vodite pravilom da jedna od njih prevladava, dok je druga zastupljena samo jednim odjevnim predmetom.

odjeća
foto: Pinterest

Neon žuta i bež

odjeća
foto: Pinterest

Između nekoliko fluorescentnih nijansi, žuta je izbila na vrh popularnosti zbog svoje upečatljivosti, ali ove jeseni ne sama, već u paru s neutralnim bež nijansama.

odjeća
foto: Pinterest

Pink i crvena

odjeća
foto: Pinterest

Među ovim bojama najmanji je kontrast u odnosu na druge kolorističke spojeve, paih u odjevnoj kombinaciji možete tretirati ravnopravno. Crvene i ružičaste komade možete kombinovati bez previše razmišljanja. Naravno, nije greška ni da se jednoj boji da prednost - u toj situaciji kompletno ružičastoj kombinaciji dodaje se jedan crveni detalj, ili obrnuto.

Bonus video: