Ponešto za svačiji ukus: Haljine u trendu ove jeseni

Dugačke, kratke, pletene, kožne… haljine su najpraktičniji i veoma moderan izbor

13001 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Iako su proljeće i ljeto daleko iza nas, haljine se još uvijek nalaze u središtu modnih trendova i kolekcija omiljenih modnih brendova. Kao savršeni izbor za baš svaku priliku, haljine ove sezone dolaze u bezbroj različitih izdanja. I dok će neki od modela odgovoriti tek na jedan od izazova unutar sezonske garderobe, drugi će biti izbor s kojim ne možete pogriješiti bez obzira na priliku, piše journal.hr.

haljine
foto: Pinterest

U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, jesenje haljine će suvereno vladati modnom scenom i našim ormarima.

haljine
foto: Pinterest

Dok još nije previše hladno možete iskoristiti neku od tanjih haljina, koje se savršeno slažu kako sa kraćim jaknama...

haljine
foto: Pinterest

...tako i sa dužim mantilima ili kaputima.

haljine
foto: Pinterest

Uz klasične ženstvene krojeve s modernim pomakom u izboru materijala, najljepše jesenje haljine dolaze i u nekoliko jednako neodoljivih izbora kada je o samim krojevima riječ – za sve ljubitelje klasičnog stila modne kuće i brendovi donose košulja-haljinu u novim modelima. Ako se odlučite za kožnu košulja-haljinu spojićete dva trenda u jednom komadu.

haljine
foto: Pinterest

Kao ženstveni favorit za sve hladnije jesenje i zimske dane istaći će se haljine od finog pletiva koje donose savršeni spoj toplote i elegancije.

haljine
foto: Pinterest

Uz haljine od pletiva, kao trendi model u kojem ćemo pronaći kako savršeni dnevni, tako i odličan večernji izbor tu su i haljine od kože. Ljubiteljke trendova posegnuće za efektnim mini modelima.

haljine
foto: Pinterest

Bonus video: