Prepišite od Francuskinja: Ovako se džemper nosi sa stilom

Taj skromni komad odjeće, vođen dobrim stilskim idejama, može postati dio šik kombinacije

7050 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Jedan od odgovora na poznato pitanje: "Kako Francuskinje izgledaju tako šik?", krije se u načinu na koji nose džempere. Taj skromni komad odjeće, vođen dobrim stilskim idejama, od potencijalno rđavog odjevnog predmeta može postati nešto sasvim drugačije.

Način na koji Francuskinje nose džempere je stvar koju treba proučiti i pažljivo secirati kako bismo mogli da oponašamo isti nivo sofisticiranosti. Modna stranica WWW, nakon pregledanja brojnih stranica influenserki na Instagramu, izdvojila je pet načina pomoću kojih džemperi mogu biti pravi modni izbor.

1. Uvučen u farmerice

Klasičan model uvučen u farmerke visokog struka, vrhunski je način na koji Francuskinje nose džempere. Trend za 2021. je da svoje farmerke visokog struka nosite sa mokasinama.

odjeća
foto: Pinterest

Međutim, ako volite svoje gležnjače i potrebno vam je nekoliko centimerata koje one mogu dodati, ne možete pogriješiti sa čizmama sa srednjom petom. Blago skraćene farmerke su savršene uz ovu kombinaciju.

odjeća
foto: Pinterest

2. Sa kožom

Ako želite da nosite nešto poput kože, onda to treba da iskombinujete sa nečim jednostavnim i šik. Uzmite bijelu majicu i džemper i imaćete sjajan francuski izgled.

odjeća
foto: Pinterest

Alternativno, odlučite se za crni džemper uvučen u kožne pantalone. Neka poneko dugme bude otkopčano, uparite ih sa mokasinama.

3. U kompletu

odjeća
foto: Pinterest

Iako su neki predviđali da će kompleti koje čine džemper i majica od istog materijala brzo nestati, ovaj trend se zadržao i osvojio čak i Francuskinje.

4. Kratki džemperi

Ovo je najkontroverzniji način na koji Francuskinje nose džempere.

odjeća
foto: Pinterest

Odlučite se za onaj u jednoj boji i nosite ga uz farmerke, pantalone ili čak svijetlu suknju.

5. Otkrivena ramena

Najlakši način da nosite džemper kao Francuskinja je da ga nonšalantno skinete sa jednog ramena. To je sve što treba da uradite.

odjeća
foto: Pinterest

Za nesumnjivo francuski izgled - nosite drsku slip haljinu ispod prevelikog džempera. Obavezno ga spustite sa jednog ramena.

odjeća
foto: Pinterest

Bonus video: