Top 13 modela obuće za jesen

Modeli iz nove Camper kolekcije oduševiće sve pristalice udobnosti i originalnog dizajna

41957 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Fashion&Friends
Foto: Fashion&Friends

Prelazak iz sandala i papuča u duboke cipele, kao da se svake sezone dešava sve brže i potpuno iznenada. Svake jeseni smo u sličnom raspoloženju – teška srca se opraštamo od ljetnje obuće, dok nas vremenska prognoza uporno gura u čizme prije nego što smo na to modno i emotivno spremni.

Fashion&Friends
foto: Fashion&Friends

Brend Camper svojim inovativnim kolekcijama svake jeseni potvrđuje da nije sve tako tmurno, a svojim dizajnom poručuje da savršeno stilizovanu obuću možete nositi i tokom kišnih dana.

Ove sezone, stilska igra se izdiže na viši nivo pa su neki modeli nadograđeni raznim detaljima, ali i kolor kombinacijama.

Ravne poluduboke čizme za dame, po mogućstvu sa dodatkom debljeg gumenog đona sa kramponima u istoj ili kontrastnoj nijansi, apsolutni su hit jeseni. Nosite ih sa kratkim suknjama i providnim čarapama ili širokim pantalonama iznad članka.

Fashion&Friends
foto: Fashion&Friends

Ako su, bez obzira na godišnje doba, patike vaša najdraža vrsta obuće, u Camper kolekciji za jesen/zimu sigurno ćete naći svoj novi omiljeni par. Jednobojne ili šarene, sa debelim đonom, plitke ili duboke, podjednako dobro će se uklopiti uz svaki stajling.

Ljepota je u detaljima - pa zato svi najbolje odjeveni muškarci znaju šta je to što Camper modele čini neprikosnovenim među čizmama. Kombinacija dve različito obojene kože i rebrasti đon čija asimetrična peta dominira u aerodinamičnom dizajnu nezaboravni su akcenti.

Fashion&Friends
foto: Fashion&Friends

Odabrani modeli iz nove kolekcije čekaju vas u Fashion&Friends radnjama u Podgorici, Budvi, Kotoru, Nikšiću i Baru, kao i na webshopu fashionandfriends.com