Od svakodnevnih izdanja do eleganicije: Ovakve pantalone su hit

Sve nijanse bež boje dolaze u obzir - svijetle, boje pijeska ili kamilje dlake, barem je tako prikazano u kolekcijama za jesen 2021. godine

5532 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Već nekoliko sezona umjesto haljine mnoge žene radije nose elegantne pantalone. Zahvaljujući dominaciji neutralnih i bež tonova, pantalone u ovim nijansma postale su pravi hit i nezaobilazan komad u garderobi koji nema rok trajanja.

pantalone
foto: Pinterest

Bež pantalone, bilo da su ravnih nogavica ili cigareta kroja, zapravo nijesu ni malo jednolične, i nije ih teško kombinovati.

Burberry
Burberryfoto: Pinterest

Sve nijanse dolaze u obzir - svijetle, boje pijeska ili kamilje dlake, barem je tako prikazano u kolekcijama za jesen 2021. godine. U Fendi kolekciji pantalone su visokog struka i užih nogavica, dok Burberry predlaže klasične pantalone neutralne boje, kao podlogu za glamurozni look - ako su nošene uz top prekriven zlatnim šljokicama, piše Gloria Glam.

Fendi
Fendifoto: Pinterest

U duhu s trendovima ove sezone, ipak su prevladali opušteni krojevi modela s ravnim, baggy i dugim nogavicama koji nude udobnost i slobodu prilikom kombinovanja dnevnog ili večernjeg izgleda. Neutralni izgled bež pantalona sjajno se slaže s bojama koje će razigrati outfit - kao što sugeriše modna kuća Etro.

pantalone
foto: Pinterest

Veliki kaiš sjajan je dodatak koji će začiniti baggy kroj pantalobna bež nijanse, dok lekciju iz elegancije servira Victoria Beckham koja široke pantalone u kolekciji za jesen kombinuje sa sakoom i elegantnom bluzom finog materijala.

pantalone
foto: Pinterest

Mnogi dizajneri i dalje se drže monokromatskog izgleda i bež pantalone kombinuju sa bojama iz iste palete.

pantalone
foto: Pinterest

To se može vidjeti na primjeru Max Mare i Hermesa, koji dodaje zemljani ton terakote, a Jacquemus predlaže urbani look uz top bijele boje.

pantalone
foto: Pinterest

U zimskim danima, široke bež pantalone lako možemo zamisliti i uz dugi kaput prljavo bijele boje, uz pletivo s uzorkom, rolku i - uvijek - uz klasičnu bijelu košulju.

Bonus video: