Opposite deset dana akcijanja

Najpoznatije Black Friday shopping dane provedite u OPPOSITE maloprodajama i online shop-u www.opposite-fashion.me do 30 novembra. Čekaju vas fantastični popusti -30% na prvi, -40% na drugi artikal sa nižom cijenom iz nove kolekcije obuće i torbi, kao i fenomenalnih -50% na odabrane modele iz kolekcije za jesen i zimu.

10966 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

Stigla je nova kolekcija OPPOSITE obuće i torbi, koja na jednoj od najljepših dama u regionu koja je uvijek u trendu Nataši Bekvalac izgleda kao da biste u OPPOSITE modelima mogli da osvojite svijet.

A to sigurno i možete! Velikim ili malim koricima u OPPOSITE obući ćete stići sigurno dalje od cilja koji ste postavili a uz fantastičan popusti -30% na prvi i -40% na drugi, najnovije svjetske modne aktuelnosti su još pristupačnije.

Kolekcija “Ljubav za sva vremena” donosi vam trendy i modne novitete gdje god da krenete.

Izaberite svoje fashion modele obuće i torbi i zasijajte sjajem kojim zrači muzička zvezda Nataša Bekvalac.

Navikli smo da nam OPPOSITE uvijek donosi najnovije svjetske trendove obuće i torbi po najpovoljnijim cijenama ali ovaj put ćete se iznenaditi sa fantastičnim izborom obuće, torbi i rančeva za prohladne i kišovite jesenje dane. U kiši noviteta koje je spremio OPPOSITE sigurni smo da ćete pronaći baš one modele koje želite od motorki, martinki, cipela, čizmi sa visokom i nižom potpeticom, snegarica, patika ili gležnjača.

Od momenta kada izađete iz kuće i krenete na posao, fakultet, druženje sa prijateljicama ili opuštajuću šetnju uz OPPOOSITE možete da budite moderni i adekvatno opremljeni za prohladne i kišovite jesenje dane. Pratite modu i pokažite se u fashion izdanju u svakom momentu a OPPOSITE se pobrinuo da u širokom asortimanu budu pristupačni svima koji vode računa o porodičnom budžetu. Pogledajte nove modele vodootpornog programa i izaberite modele uz popust -30 na prvi i 40% na drugi model. U OPPOSITE maloprodaji i online shop-u možete pronaći obuću koja je moderna i udobna, izdržljiva i koja vas neće iznevjeriti po kišnim i tmurnim jesenjim danima.

Obavezno pogledajte veliki izbor obuće koja je na popustu do 50% i izaberite svoj savršen par.

OPPOSITE je za jesen i zimu pripremio kolekciju torbi i rančeve od kojih nećete željeti da se odvojite cijelu sezonu. Svi fashion trendovi koje obožavamo ujedno su i praktični i stylish, a što je najvažnije modeli torbi i rančeva su dostupni po cijenama kojima se ne može odoljeti. Asesoar bez koga nijedna žena ne može definitivno su torba ili ranac. Upravo zbog toga OPPOSITE je pripremio širok izbor torbi I rančeva koji treba da budu prebačeni preko vašeg ramena.

Muške cipele danas su nezaobilazan dio garderobe svakog muškarca. OPPOSITE muški modeli zadovoljiće dizajnom, kvalitetom i cijenom sve zahtjeve modernog muškarca.

Dječija obuća je specijalna ponuda za mamine princeze, posebno za one mame koje obožavaju da izgledaju stilizovano i upareno. OPPOSITE vodi računa da obuća za djecu bude udobna, topla I da stopaa ostanu suva tokom hladnih dana.

Od skoro OPPOSITE maloprodajna mreža je bogatija za dvije nove lokacije, u Herceg Novom ul.Njegoševa 62 i u Igalu ul. Sava Ilića 18. Za sada OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u Podgorici, ulica Slobode 11, u Nikšiću – TC Nikšić, u Budvi – Stari Grad, u Bijelom Polju – 3.januara 1, u Kolašinu IV Proleterske 9, u Mojkovcu Trg Serdara Janka Vukotića BB. Nastavljamo da širimo lanac maloprodaja a uskoro smo prisutni i u svim gradovima u Crnoj Gori (zainteresovani zakupodavci 50 – 200m2 ponude mogu slati na retail@opposite-fashion.com )

jKompletna OPPOSITE ponuda je dostupna u cijeloj Crnoj Gori putem najboljeg online shop-a www.opposite-fashion.me

Za sve porudžbine i informacije možete da kontaktirate Call centar 📞068 40 07 61 svim danima od 8 do 21h.

Naručite na https://opposite-fashion.me/ i priuštite sebi modernu OPPOSITE obuću i torbe po povoljnim cijenama. A da biste uvek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže https://www.instagram.com/opposite.mne/ & https://www.facebook.com/Opposite-Montenegro-311586112509043