Đurđić zatvorila Nedjelju mode

Buduće mlade koje su se našle u publici imale su reviju posvećenu njima, odnosno kolekciju vjenčanica pod nazivom "Bijela rada" koju je prikazala modna kreatorka Nada Koljenšić

8954 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Crnogorska modna dizajnerka Milena Đurđić zatvorila je 29. izdanje modne manifestacije Somersby Fashion Week Montenegro, večeras na Imanju Knjaz u Podgorici, kolekcijom od 30 modela.

Kao što je i ranije najavila, modeli su bili u crnim i bijelim bojama, sa povremenim bež tonovima, a sudeći po reakcijama nakon manifestacije, na publiku je upravo njena kolekcija ostavila najveći utisak.

Pravo modno osvježenje na Nedjelji mode, bili su studenti treće godine Fakulteta za dizajn i multimediju na smjeru Modni dizajn, koji su se predstavili sa po jednim modelom, ali i dvije studentkinje koje su prikazale diplomske kolekcije od po pet kreacija.

Jednako iznenađenje priredila je i crnogorska modna kreatorka Marina Banović, koja je sa svojim učenicima iz SSŠ "Spasoje Raspopović" za ovu priliku pripremila kolekciju sačinjenu od recikliranih materijala, uglavnom teksasa kombinovanog sa drugim tkaninama.

Posjetioci su imali priliku da pogledaju i kolekciju haljina za specijalne prilike kreatorke Natalije Nurbanove.

I buduće mlade koje su se našle u publici imale su reviju posvećenu njima, odnosno kolekciju vjenčanica pod nazivom "Bijela rada" koju je prikazala modna kreatorka Nada Koljenšić.

Bonus video: