Prefinjeno i toplo: Osam modnih kombinacija za zimske dane

U standardnoj kombinaciji - farmerke i džemper - biće vam veoma toplo i udobno, ali tačno je i da ta kombinacija može biti prilično uobičajena i dosadna. Odaberite nešto drugo

11843 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: styleoholic.com
Ilustracija, Foto: styleoholic.com

Džemper je najudobniji komad za svaku hladnu sezonu, ali mnoge žene, posebno deblje džempere, ne smatraju dovoljno finim komadom odjeće i nose ih samo u neformalnim prilikama. Zaista, u standardnoj kombinaciji - farmerke i džemper - biće vam veoma toplo i udobno, ali tačno je i da ta kombinacija može biti prilično uobičajena i dosadna. Kako postići privlačan poslovni izgled sa džemperom i pokazati svoj stil? Prvo što treba da uradite je da izaberete pravi džemper.

Neutralne i osnovne boje poput mornarsko plave, krem ili crne, omogućiće vam više kombinacija od šarenih verzija, iako će šareno učiniti vašu odjeću zanimljivijom. Uopštena preporuka ipak glasi: neutralne i svijetle boje.

Preskočite šare i pretjerane detalje kao što su vez, ukrasi i veliki izrezi jer se traži kombinacija za odlazak na posao.

Druga stvar koju treba da uradite je da uparite svoj džemper sa pravim komadom odjeće. Već smo rekli, farmerke će vam dati najobičniji izgled, tako da je vrijeme da pogledate nešto drugo. Kožne pantalone i kožne suknje, midi suknje, karirane ili pantalone sa visokim strukom - najbolja su rješenja za stilski outfit. Uz velike džempere dobro se slažu krupne ogrlice, narukvice, velike minđuše. Ne zaboravite čizme ili cipele - one bi trebalo da odgovaraju izgledu i da ističu vaš stil. Visoke čizme biće lijepo rješenje uz suknju, a grublje čizme su odlična ideja za odjevne kombinacije sa pantalonama jer su postale klasika. Evo nekih primjera:

Pun pogodak biće i bijela rolka sa bijelom midi suknjom sa prorezom, visokim bijelim čizmama, sivom torbom i smeđim šalom.

džemper
foto: styleoholic.com

Ružičasti džemper odlično će se slagati uz neutralne karirane pantalone i minđuše.

džemper
foto: styleoholic.com

Super moderno i hrabro ćete izgledati ako se odlučite za zeleni džemper, bijelu kožnu suknju sa džepovima, bijele visoke čizme i crnu torbu.

džemper
foto: styleoholic.com

Ako baš ne želite svijetle boje, neka vaš izbor bude trendi odjeća sa ljubičastim pletenim džemperom, crnim pantalonama visokog struka i crnom torbom.

džemper
foto: styleoholic.com

Šik zimski poslovni izgled dobićete i kombinacijom velike bijele rolke sa midi suknjom, ćilibarskim kožnim čizmama i torbom sa štampom

džemper
foto: styleoholic.com

Tamno plavi džemper uz suknju iste boje, crne čizme i torbu čini klasičan i prefinjen modni pogodak. Naravno, odavno ste odbacili zabludu da crno i plavu nijesu boje koje treba kombinovati.

džemper
foto: styleoholic.com

Monohromatski zimski poslovni izgled sa grafitno sivom rolkom, sivim skraćenim pantalonama, crnim čizmama i bordo torbom.

džemper
foto: styleoholic.com

Rolka, karirana asimetrična suknja, crne čizme i braon torba - zvuči jednostavno, a izgleda izuzetno efektno.

džemper
foto: styleoholic.com

Bonus video: