"Pidžama Party" u Alma Ras butiku: Sniženje kompletnog spavaćeg programa za 30%

Od 9. do 11.12. - Samo na ove dane kupce očekuje kompletan spavaći program po cijenama nižim za 30%

23401 pregleda 0 komentar(a)
Alma Ras, Foto: Alma Ras
Alma Ras, Foto: Alma Ras

U mjesecu u kojem se najviše kupuje, ali i poklanja, Alma Ras je za sve posjetitelje priredila niz sniženja i iznenađenja. Jedna od takvih pogodnosti jeste i Alma Ras Pidžama Party koji će trajati od danas pa do 11. decembra u Alma Ras butiku, na adresi Slobode 64, u Podgorici. Samo na ove dane kupce očekuje kompletan spavaći program po cijenama nižim za 30%. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i birajte po želji spavaćicu, pidžamu ili ogrtač različitih stilova i materijala za cijelu porodicu. Ono što je zanimljivo i što ne treba iznenaditi posjetitelje jeste maloprodajno osoblje koje će ih dočekati u pidžamama.

Specijalno novogodišnje izdanje, brendova Alma Ras i Manners, popularna linija Happy ove godine dolazi nam sa posebnim prazničnim porukama i motivima. Modeli ove linije zasigurno su „Must-Have“ komadi savremene porodice. Pomno odabrane kombinacije boja, dezeni i motivi zadovoljiit će sve ukuse, svih uzrasta. Pripadnice nježnijeg pola uživat će u atraktivnom donjem vešu, crvene boje, dok moderne muškarce, koji idu u korak s trendovima, očekuju bokserice sa posebnim prazničnim motivima.

Alma Ras i Manners asortiman možete pronaći u novootvorenom butiku Alma Ras u ulici Slobode 64. Podgorica ili u bolje opremljenim Mil Pop radnjama, koji je već godinama uvoznik asortimana ovih brendova.

Sve aktivnosti pratite na njihovoj oficijalnoj Alma Ras IG stranici ili Mil Pop IG stranici.