Grije sa stilom: Sa ovakvim džemperom ne možete promašiti

Svestranost nijansi, uz mekoću koju pruža vuna, čine jednim od onih nepogrešivih izbora u različitim prilikama

15057 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram

Sivi džemper jedan je od onih odjevnih predmeta čije vrijeme nikada ne prolazi. Može se prilagoditi dolasku i odlasku trendova kao malo koji drugi komad, i čini se da njegova sposobnost ponovnog kombinovanja nema granica. Dakle, kao što smo na početku sezone predviđali, njegova hegemonija će ostati nepoljuljana, a mreže su te koje ovu činjenicu potvrđuju.

džemper
foto: Pinterest/Instagram

Ovaj odjevni predmet nastavlja da ispoljava svoju čaroliju u različitim izdanjima. Nije važno da li je u planu porodično slavlje, ili pregovaranje na poslu u kojem će udobnost biti na prvom mjestu. Sivi džemper, u svojim brojnim verzijama, još jednom jasno daje do znanja da ga svestranost nijansi, uz mekoću koju pruža vuna, čine jednim od onih nepogrešivih izbora u različitim prilikama, piše citymagazin.rs.

džemper
foto: Pinterest/Instagram

Ali, ako još uvek nijeste sigurni kako izvući maksimum iz ovog odjevnog predmeta, ne brinite, jer ćete uz pomoć Instagrama pronaći više od jednog predloga za ostatak sezone. Naravno, svakom od njih sivi džemper je zajednička nit. Kada želite da postignete maksimalan učinak uz minimalan napor, sada znate šta vam je činiti. Krenimo…

Za posebnu večeru

Ko je rekao da su džemperi samo za dan?! Pernila Tajsbek, tipična danska trendseterka, tokom praznika jasno je dala do znanja da, ako je kombinacija dobra, sivi džemper može poslužiti za noć, kao i najsvjetliji top. Sve što treba da učinite je da dodate još odvažnijih komada, poput kožne mini suknje i potpetica, uz odgovarajući nakit u vidu biserne ogrlice ili XXL minđuša. A ako i vi tražite drugačiji štih, ugledajte se na Dankinju i odlučite se za džemper kratkih rukava, a rezultat će biti podjednako dobar.

Za kancelariju

I u poslovnom ambijentu sivi džemper može biti naš najbolji saveznik. No, osim kombinovanja s crnim pantalonama ili odijelom, zapamtite da i dobro odabrane boje mogu dati novi život vašem džemperu. Odlučite se za maksi kaput u pastelnoj boji, poput ovog žutog koji je odabrala Blanka Miro, i dodajte neočekivani element poput mini suknje ili kratkih pantalona. Na ovaj način, izaći ćete iz unaprijed postavljenih okvira i vaš omiljeni džemper će izgledati kao nov.

U klasičnoj varijanti

I na kraju, formula koja se ne može ozostaviti, jer jednostavno nikad ne zakaže. Mislimo, naravno, na kombinovanje s omiljenim komadima, kako predlaže Elsa Hosk. Crni kaput, vojničke čizme i bezvremene pantalone sve su što će vam trebati da napravite ovu savršenu kombinaciju za one dane kada inspiracija ne dolazi. Izgledaćete savršeno u svakoj prilici, a što je još važnije, osjećaćete se udobno. Možete li tražiti više od toga?

Bonus video: