JEDNOSTAVNA MODNA KOMBINACIJA

Svima dobro stoji: Nema razloga da zimi izbjegavate bijelu boju

Bijela boja je prerasla granice minimalizma i postala jedan od najpopularnijih trendova koji će u 2022. godini osvojiti svaki ormar i stil

3409 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram
Ilustracija, Foto: Pinterest/Instagram

Za sve one dane kada ne želite da razmišljate o tome šta ćeta da obučete, kombinacija odjevnih komada u bijeloj boji biće izbor s kojim ne možete da pogriješite.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

U minimalističkim, klasičnim i mnogima omiljenim crno-bijelim kombinacijama, često prevladava crna boja, ali u posljednjih nekoliko sezona, svojom jednostavnošću i elegancijom, bijela se istakla i očarala ljubiteljike minimalizma.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Bijela boja je, piše journal.hr, prerasla granice minimalizma i postala jedan od najpopularnijih trendova koji će u 2022. godini osvojiti svaki ormar i stil. Bilo da tražite inspiraciju za novu poslovnu ili ležernu vikend uniformu ili idealnu kombinaciju za svečane prilike, s bijelom bojom ne možete pogriješiti. U snježno bijelim kombinacijama modni dodaci u bojama metala ili u crnoj boji dodatno će naglasiti njenu prefinjenu stranu. Ako želite da se poigrate i bijeloj dodate malo boje, istražite različite modne dodatke u najluđim bojama i uzorcima jer će se bijelo lako složiti sa svakom od njih.

odjeća
foto: Pinterest/Instagram

Iako je donedavno bila sinomnim za ljetne dane i nezaobilazni dio ljetne garderobe kada nas lepršave kombinacije bijele boje spašavaju od vrućina, bijela je polako osvojila različite stilove i estetike, garderobu namijenjenu različitim sezonama i prilikama.

odjeća
foto: Instagram

Modni savjet glasi: zaboravite da je zima vrijeme za tamne boje i omiljene zimske komade poput oversized pletiva i kaputa, kao i bezvremenske klasike poput poslovnog odijela, haljine i patika, potražite u bijeloj boji.

odjeća
foto: Instagram