Revija modne kuće Šanel: Moda koja će vam se dopasti

U nadolazećoj sezoni očekuju nas klasični ljetni lagani i providni materijali, visoki prorezi, cvjetni detalji, šljokice…

3618 pregleda 0 komentar(a)
zaštitno lice chanela Charlotte Casiraghi,  unuka holivudske dive Grace Kelly,, Foto: Printscreen YouTube
zaštitno lice chanela Charlotte Casiraghi, unuka holivudske dive Grace Kelly,, Foto: Printscreen YouTube

Zaljubljenici u modu s nestrpljenjem su dočekali reviju francuske luksuzne modne kuće Chanel - finalnu u Nedjelji visoke mode u Parizu, koja se pretvorila u pravu senzaciju kada je modnom pistom prošetao - konj.

Šanel
foto: Instagram/chanelofficial

Kreacije koje su predstavile modnu sezonu proljeće/ljeto 2022. uglavnom su jednostavnog kroja s upečatljivim detaljima koji podižu dizajnerske komade na sasvim novi nivo, piše Elle.

Šanel
foto: Instagram/chanelofficial

Prema stajlinzima u kojima su modeli prošetali pistom, u nadolazećoj sezoni očekuju nas klasični ljetni lagani i providni materijali, visoki prorezi, cvjetni detalji, šljokice, a za formalne prilike trendi izbor biće kompletići od tvida.

Šanel
foto: Instagram/chanelofficial
Šanel
foto: Instagram/chanelofficial

Pruge, takođe, ne odlaze nikuda.

Šanel
foto: Instagram/chanelofficial

Najviše pažnje ljubiteljima mode u Grand Palais Éphémèreu na samom početku revije privukla je Charlotte Casiraghi, kći monegaške princeze Caroline od Hannovera i unuka holivudske dive Grace Kelly, koja je u jahaćoj jakni od crnog tvida i šljokica prošla pistom jašući na konju dok je predstavljala kolekciju dizajneke i kreativne direktorice Chanela Virginie Viard. Više modela sa revije, od kojih neki izledaju tako da bi svaka žena mogla da poželi da ih odmah obuče, pogledajte u videu.

Bonus video: