Patalone koje svima dobro stoje: Pogedajte pet kombinacija

Mnogo je razloga zbog kojih žene obožavaju pantalone visokog struka

32465 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest
Ilustracija, Foto: Instagram/Pinterest

Bez obzira na trendove koji nas motivišu na eksperimentisanje, postoje neki komadi koji odolijevaju modnim promijenama, a među njima su svakako i pantalone visokog struka. Ovaj odjevni komad ističe figuru pješčanog sata, vizuelno produžava noge, pokriva stomačić i sprečava pojavu nepoželjnog 'muffin topa' koji nas muči kod pantalona niskog struka. Pored svega, - izuzetno su udobne.

pantalone
foto: Instagram/Pinterest

Naravno, potrebno je odabrati pravi par i kao svake pantalone nužno ih je isprobati. Obratite pažnju na nekoliko stvari, dužina je važna: treba da bude ili puna (kad stojimo u potpeticama) ili iznad gležnja kako bi vizuelno izdužile noge. Pantalone koje su tačno do zgloba imaće kontraefekt, piše magazine Elle.

pantalone
foto: Instagram/Pinterest

Visoki struk treba da bude na nivou našeg prirodnog struka, ne niže ili ispod grudi. Često se može dogoditi da su nam pantalone dobre u bedrima, ali široke u struku; u tom slučaju tražite dalje ili potražite vještu krojačicu koje će ih suziti na idealnu širinu. A kako ih stilizovatii? Donosimo nekoliko šik predloga:

Pantalone visokog struka + ženstvena bluza

S ovosezonskim trendom neoromantizma, teško je odoljeti romantičnim bluzama opuštenih krojeva, ukrašenih karnerima i izrađenim od svile, čipke ili satena. Idealno izgledaju uz pantalone visokog struka, a trik je da ih utaknete u pantalone čime ćete istaći struk i dodati malo volumena gornjem dijelu tijela.

Pantalone visokog struka + crop top

Pantalone visokog struka dozvoljavaju da kratke topove nose i žene koje koje se ne mogu pohvaliti trbušnjacima.

Pantalone visokog struka + ogrtač

Kad se radi o kombinivanju kaputića ili blejzera uz pantalone visokog struka preporuka je da se nose oni dužine ispod zadnjice ili još duži - kratki i široki ne laskaju figuri uz šire pantalone visokog struka.

Pantalone visokog struka + pletivo

Krupno ili tanko pletivo izgledaće bolje ako ga upašemo u pantalone i na taj način vizuelno produžimo noge.

Culottes ili palazzo

Široke pantalone najbolje izgledaju ako su visokog struka, a ovosezonska preporuka je uvijek zanimljiv color-blocking.

Bonus video: