Megan Markl: Blistala u plavom i nosila narukvicu princeze Dajane

Nedavno je crno-bijela haljina kakvu je vojvotkinja od Saseksa nosila u intervjuu s Oprom Vinfri proglašena haljinom 2021. godine

7752 pregleda 2 komentar(a)
Megan Markl i princ Hari na dodjeli NAACP nagrada, Foto: Instagram
Megan Markl i princ Hari na dodjeli NAACP nagrada, Foto: Instagram

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl duže vremena se nijesu zvanično pojavljivali u javnosti, a sada, kada su to učinili, uradili to sa stilom. Slavnom paru uručena je godišnja nagrada američkog udruženja NAACP za njihov dobrotvorni rad, a Megan je odabrala stajling koji je pobrao pohvale modnih znalaca.

Nagrada im je dodijeljena za njihova posebna dostignuća i istaknutu javnu službu pomaganjem skloništu za žene u Teksasu, promovisanjem važnosti vakcinisanja i organizovanjem centara za pomoć u zajednici.

Za izlazak na pozornicu princ Hari je izabrao klasičan elegantan crni smoking, a Megan je nosila haljinu Kristofer Džon Rodžersa u nijansama plave boje. Haljinu karakteriše asimetrično izrezan dekolte, kroj koji prikriva i laska figuri i visoki izrez do bedara.

Sjajnu kreaciju Meggan je u upotpunila ništa manje sjajnim dodacima. Na ruci je imala narukvicu princeze Diane od žutog zlata, istu onu koju je prvi put nosila tokom svoje kraljevske turneje po Australiji s princem 2018 godine, a bio je tu i njezin slavni vjerenički prsten. Od nakita tu su bile i naušnice Alexis Bittar, Cartier narukvica 'Love', a cjelokupan stajling zaokružila je Aquazzurinim srebrnim sandalama 'Celeste' s kaiševima.

Nedavno je crno-bijela haljina kakvu je vojvotkinja od Saseksa nosila u intervjuu s Oprom Vinfri proglašena haljinom 2021. godine.

Tu titulu je haljini koju je nosila Megan dodijelio engleski modni muzej Bath koji od 1963. godine do danas od modnih novinara i urednika traži da odaberu haljinu ili odjeću koja najbolje predstavlja najvažnije nove ideje savremene mode.

Bonus video: