Saradnja dva poznata brenda: Najglamuroznije papuče na svijetu

Šta se dobije kada se spoje Manolo Blanik i Birkenstok? Najglamuroznije papuče za leto 2022. koje bi nosila i Keri Bredšo

8847 pregleda 4 komentar(a)
Manolo Blanik i Birkenstok papuče, Foto: Instagram/Promo
Manolo Blanik i Birkenstok papuče, Foto: Instagram/Promo

Nakon saradnje sa Žil Sander i one posljednje, sa modnom kućom Dior, Birkenstok nastavlja sa dizajnerskim partnerstvima. Sljedeća u nizu koja će izazvati možda i najviše komentara do sada je s kultnim Manolom Blanikom i sadržaće sedam modela obuće.

papuče
foto: Instagram/Promo

Novi duo se udružio zbog Birkenstokove 1774 linije, kako bi rekreirao prepoznatljive siluete Arizone i Bostona u sedam prepoznatljivih modela koje bi, sigurni smo, nosila i Keri Bredšo umjesto svojih voljenih potpetica, piše Elle.

Zapravo, nove papuče i jesu inspirisane legendarnim kraljevskoplavim Manolo Blanik salonkama kojima je Zverka zaprosio Keri - pogledajte samo srebrnu kristalnu kopču.

papuče
foto: Instagram/Promo

Da je riječ o modelima koji će ostati san za većinu žena svjedoči cijena od oko 800 dolara, ali - zanimljivo je barem za gledanje. Naravno, tu je i mogućnost da vam se, sve i kad pare ne bi bile problem, ova vrsta glamura ne dopada, ma od koga dolazila.

papuče
foto: Instagram/Promo

Bonus video: