Haljine sa dodjele nagrada Gremi: Ko je zavrijedio pohvale?

Pet veoma zanimljivih modnih izdanja sa dodjele za doprinose u muzici

5570 pregleda 0 komentar(a)
Lejdi Gaga na dodjeli nagrade Gremi 2022., Foto: Instagram
Lejdi Gaga na dodjeli nagrade Gremi 2022., Foto: Instagram

Tokom dodjele Gremi nagrada, sinoć u Las Vegasu, dame su, po mišljenju upućenIh, zaslužile visoke ocjene kada je o njihovim modnim izdanjima riječ. Glamurozne toalete dobile su puno pohvala modnih kritičara, ali i od fanova koji su društvene mreže zasuli pozitivnim komentarima.

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga u posljednjih nekoliko godina oduševljava svojim sofisticiranim i prefinjenim kombinacijama, što je bio slučaj i sinoć. Na crvenom tepihu se pojavila u crno-bijeloj Armani haljini, koja je naglašavala njenu siluetu. Bijeli dio haljine koji prelazi u šlep dodatno je doprinio eleganciji. Podignuta plava kosa, i Tifani nakit u paru s elegantnom haljinom je učinio da Lejdi Gaga izgleda poput starih holivudskih diva.

Hejli Biber

Supruga Džastina Bibera pojavila se na crvenom tepihu u bijeloj, svilenoj užoj haljini bez rukava. Izgledala je veoma glamurozno i šik u večernjoj toaleti dok je kosu neobavezno skupila tako da joj je nekoliko pramenova uokvirilo lice. Ostaje vjerna stilu sa vrlo malo šminke koji ističe njenu prirodnu lepotu.

Sent Vinsent

Mnogi svjetski kritičari muzičarku proglasili su za jednu od najbolje obučenih sinoć. Poznata po ekstravagantnom stilu koji njeguje, postala je prava inspiracija poznatim dizajnerima. Sinoć je ponela jednu od Gučijevih najnovijih kreacija. Haljinu prate volani, široki talasasti rukavi i dugačak šlep za veliku dozu glamura kojem i jeste mjesto na jednom ovakvom događaju.

Dua Lipa

Pjevačica je zakoračila na crveni tepih u uklopljenoj korset haljini sa mrežastim steznikom koji joj je prianjao uz tijelo uz pomoć desetak kaiševa sa kopčama ukrašenim zlatom. Njena haljina je takođe imala izrez na leđima koji je naglašen unakrsnim uzorkom kaiša preko lopatica. Ukupan utisak bio je, po riječima kritičara, veoma zadovoljavajući.

Keri Andervud

Poznata američka pjevačica sinoć je birala Dolče i Gabana pomalo balsku haljinu. Suknja u tamno žutoj boji s ombre efektom i gornji dio koji je činio korset sa povezani su žutim tilom u vidu naramenice na jedno rame, koja završava s mašnom. Sve skupa, izgledalo je veoma efektno.

Bonus video: