Bez obzira na trendove: Komadi odjeće neophodni za proljeće

Bez obzira na vaš modni izraz, ove komade obožavaju svi

3312 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Bilo da vjerno pratite modne trendove ili ne, teško je ne kupiti barem jedan trendi odjevni predmet. Ali, sa druge strane postoje oni komadi koji se uvijek nose, bez obzira na ono što je trenutno moderno.

Ti vječni proljećni komadi odlično se slažu i s najnovijim modnim trendovima. Oni su klasici koji su uvijek u modi i odlična baza za sve proljećne kombinacije s kojima je tako lako slagati kombinacije, piše Novi list.

Bijele patike

Otkako su se pojavile na modnom nebu, bijele patike ne silaze s ljestvica najpopularnije obuće. Dok su nekad imale ispred sebe pridjev “trendi”, danas su ušle u sferu bezvremenskih komada.

odjeća
foto: Pinterest

Bijele patike su neutralne i zbog toga odlično pristaju uz sve vaše modne kombinacije, bez obzira na stil.

Lepršava haljina na cvjetiće

Vječni klasik, slobodno možemo reći i jedan od najpopularnijih modnih vjesnika proljeća. Lepršava haljina s motivom cvijeća je najčešći izbor za proljećne modne kombinacije.

odjeća
foto: Pinterest

Bez obzira na boju ili motiv, s ovim komadom nikad nećete pogriješiti. Uz to danas haljina ima u raznim oblicima i modnim stilovima, tako da svako može pronaći onu idealnu za sebe.

T-shirt majica

Teško je zamisliti stajlinge bez T-shirt majice. Ona je toliko omiljena da je zvijezde znaju nositi i na crveniom tepihu, a u međuvremenu je i sastavni dio poslovnih kombinacije.

odjeća
foto: Pinterest

Uvijek uložite u kvalitetnu pamučnu majicu kratkih rukava koja će odoljeti svim izazovima i učestalim pranjem. Birajte opuštenije modele koji vas nigdje ne stežu. Nećete pogriješiti ni sa bijelom majicom s nekim zanimljivim natpisom jer s njom ne morate pretjerano razmišljati o slaganju outfita.

Ranac

Dok je ruksak nekad bio rezervisan za opuštene stylinge, putovanja ili odlazak na fakultet, danas je ranac poželjan modni dodatak koji se nosi u raznim prilikama.

odjeća
foto: Pinterest

Klasične sportske rance su zamijenili kul stilizovani modeli, a u bogatoj ponudi svako može pronaći idealni model za sebe.

Teksas jakna

Teksas jakna je poput dobrog mantila ili kaputa, ali ona ima još jednu prednost – odličan je izbor za prohladne ljetnje večeri. Ako se odlučite za klasičan materijal i boju, ovaj komad pristaje uz sve modne kombinacije. Kako je možeta stilizovati, pisali smo nedavno.

odjeća
foto: Pinterest

Danas teksas jakna stiže u raznim oblicima, a ako želite da vaš odabrani komad bude bezvremenski, odlučite se ipak za klasičan kroj.

Bonus video: