Jedna vrsta suknje: Dobre kombinacije za različite prilike

Maxi suknja se može prilagoditi svakom stilu odijevanja

6050 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest
Ilustracija, Foto: Pinterest

Topli dani su pravo vrijeme za otvaranje sezone dugih suknji koje su postale neizostavan komad u kreiranju ljetnih šik i zanimljivih kombinacija.

suknje
foto: Pinterest

Maxi suknje su ddio odjeće kojeg se ne odričemo niti jedne godine, pa tako ih i ove sezone možete nositi na više načina.

suknje
foto: Pinterest

Sa njom ćete jednostavno kreirati upečatljive poslovne kombinacije, kombinirajući je uz baletanke ili elegantne salonke, a rado ćete je nositi i izvan poslovnih prilika.

suknje
foto: Pinterest

Ova suknja uvijek ostavlja prizvuk elegancije i jednako dobro izgleda u dnevnim i večernjim prilikama, a ono što je posebno dobro kod ovog modela je poigravanje sa brojnim mogućnostima kombinovanja. Maxi suknja se može prilagoditi svakom stilu odijevanja.

suknje
foto: Pinterest

Igra bojama takođe ostavlja prostora za eksperimentisanje, zato svoj outfit uvijek možete upotpuniti i sa modelima koji imaju animal, cvjetni ili tačkasti print, a ako je vaš oizbor neki jednostavniji model maxi suknje, upotpunite look upečatljivim patikama, omiljenim sandalama ili papučama, piše bonjour.ba.

suknje
foto: Pinterest

U nastavku smo izdvojili neke kombinacije koji su pravi dokaz kako je maxi suknja ljetni trend koji će vas osvojiti i ove sezone.

suknje
foto: Pinterest

Bonus video: