Porodični budžet se zadovoljno smješka, dok se tope cijene!

Vreli ljetnji popusti su počeli! iskoristite ove fenomenalne akcije za kompletiranje svog plažnog outfita, za predstojeće svečanosti, za odlazak na posao, i mnoge druge prilike – dok uz sve to vaš porodični budžet “cvjeta”!

16228 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opposite
Foto: Opposite

OPPOSITE je najprodavaniji regionalni fashion brend prepoznatljiv po najaktuelnijim svijetskim modnim trendovima obuće i torbi odličnog kvaliteta a sve to po najpovoljnijim cijenama. Ovaj omiljeni fashion brend obuće i torbi , vam donosi nevjerovatnu LJETNJU akciju!!

Ne samo da ćete vi biti zadovoljni kupovinom ovosezonske obuće u OPPOSITE-u, već će biti i vaš novčanik. Na već povoljne cijene trenutno su aktuelni popusti na DO ČAK 50% LJETNJU KOLEKCIJU obuće i torbi !

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti, jer na NOVU KOLEKCIJU PAPUČA ostvarujete vrhunski dobre popuste! Ovo je idealna prilika da napravite svoje kombinacije ultra modernih i udobnih PAPUČA I TORBI sa 30% popusta na prvi artikal + 40% na drugi sa nižom cijenom. Zar to nije genijalno? I torba i papuče sa vrtoglavim popustom! Jedno je sigurno – najpovoljniji šoping je zagarantovan. Na cjelokupan OPPOSITE asortiman koji možete kupiti u maloprodajama ili poručiti online na OPPOSITE web shop-u , dodajte zadovoljstvo i entuzijazam – jer ljeto zove!

Opposite
foto: Opposite

Kada je u pitanju vrela ljetnja kolekcija, ovde imamo jedan sklad najmodernijih modela i nikada boljih cijena. Sve kolekcije proleće/leto OPPOSITE obuće i torbi savršeno prate vaše potrebe, ali ova kolekcija ima najbolju ponudu do sada, sa ubjedljivo najboljim odnosom kvaliteta i cijene koji vam omogućava da u trenucima odmora izgledate perfektno moderno i trendy.

U OPPOSITE-u, broj kombinacija je izrazito velik jer su u ponudi fantastične papuče i sandale IZ NOVE KOLEKCIJE, espadrile, mokasine, baletanke, salonke, platnene patike i tek pristigla NOVA KOLEKCIJA torbi najmodernijeg dizajna u bojama ljeta. Do kraja juna iskoristite i pogodnosti vrhunskog šopinga jer je OPPOSITE pripremio preko stotinu modela sandala, papuča i espadrila u pola cijene.

Ovaj fashion brend je dostupan u cijeloj Crnoj Gori putem najboljeg online shop-a www.opposite-fashion.me , a OPPOSITE maloprodaje možete pronaći u:

Podgorici, ulica Slobode 11; u Nikšiću – TC Nikšić; u Budvi – Stari Grad; u Bijelom Polju – 3.januara 1; i u Kolašinu u pješačkoj zoni; u Mojkovcu Trg serdara Janka Vukotića BB; u Herceg Novom Njegoševa 63; u Igalu Sava Ilića 18.

Za sve porudžbine i informacije možete da kontaktirate Call centar:

Opposite
foto: Opposite

Za vaš prepoznatljiv ljetnji stil, naručite svoje modele iz prelijepog asortimana ljetnje kolekcije OVDE i obradujte sebe modernom OPPOSITE obućom i torbicama po ultra povoljnim cijenama. A da biste uvijek bili u toku sa najnovijim modnim aktuelnostima, zapratite OPPOSITE društvene mreže INSTAGRAM & FACEBOOK .

Zato želimo da vam ovaj sunčani popust na ljetnju kolekciju i do čak 50% - bude šoping koji će izmeniti “tok” vaše ljetnje avanture i koji će učiniti da suvereno vladate svojom pojavom gde god da se nađete - zato što ćete se sigurno jako dobro osjećati u OPPOSITE modelima koji odišu udobnošću i kvalitetom izrade.

Požurite u OPPOSITE maloprodaje ili webshop www.opposite-fashion.me i uživajte u posebnim akcijama koje vam darujemo!

Opposite, ljubav za sva vremena.