Šta ovih dana nose najbolje stilizovane djevojke na Instagramu?

Među ostalim traženim komadima su bijela ili prugasta košulja, tank top, klasične ravne kožne natikače, torbe od prirodnih materijala…

17905 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram
Ilustracija, Foto: Instagram

Instagram je posljednjih nekoliko sedmica prepun sjajnih stilskih predloga, a iza njih stoje modne influencerke kod kojih se uvijek može naći nova doza modne inspiracije.

Bez obzira gdje se nalazili, uvijek smo u potrazi za modnom inspiracijom. Nepodnošljivo je vruće, a osvježenje pronalazimo u stilskim rješenjima koja nam na neki način olakšavaju i uljepšavaju svakodnevicu - za njima po navici tragamo na Instagramu, na provjerenim adresama stranih i domaćih influencerki i cool djevojaka koje se ističu modnim izrazom, piše Gloria Glam.

Trendovi za ljetnju sezonu sugeriišu mrežaste komade, jarke boje, retro stil i udobnost pomiješanu sa osnovnim komadima, ali uveliko su na cijeni i dobri stari modni klasici, oni bazični komadi uz koje se gradi i te kako dobar modni look.

Među ostalim traženim komadima su bijela ili prugasta košulja, tank top, klasične ravne kožne natikače, torbe od prirodnih materijala.

Ova sezona prolazi i više u znaku udobnih cargo ili širokih pantalona i farmerica koje su u velikom dijelu zamijenile suknje i haljine.

Izdvojene stranice sa Instagrama možete uzeti kao smjernice prilikom stilizovanja komada u skladu sa sopstvenim stilom - donose inspiraciju za izgled na plaži, šetnju gradom, večernji izlazak....

Bonus video: