Otvorena Paradiso radnja u Nikšiću

Lanac Paradiso butika je svakako najprepoznatljiviji domaći lanac butika sa garderobom za sve ukuse, ali i lanac koji je na naše prostore donio specifičan duh šopinga iz velikih svjetskih metropola
1007 pregleda 0 komentar(a)
Paradiso, Foto: Paradiso
Paradiso, Foto: Paradiso
Ažurirano: 21.09.2017. 08:41h

Grad pod Trebjesom dobio je dugo očekivani modni centar u srcu grada. Uz ponudu koja oduševljava ne samo izuzetnim izborom garderobe, obuće i aksesoara već i pristupačnim uslovima trgovine, kao i specijalnim popustima i iznenađenjima,

Nikšićani su, na otvaranju radnje uživali do kasno u noć.

A da je kompanija Paradiso društveno odgovorna i da se stara i o onima kojima je potrebna pomoć svjedoči i činjenica da su, povodom otvaranja radnje u Nikšiću, uručili i novčanu pomoć za tri porodice kojima će ova sredstva i te kako dobro doći.

Iz Paradisa su saopštili i da će i u narednom periodu nastaviti sa ponudom izuzetnih brendova, bilo muške, bilo ženske odjeće i obuće, ali i da svakako neće zaboraviti ni one kojima je pomoć potrebna.

Lanac Paradiso butika je svakako najprepoznatljiviji domaći lanac butika sa garderobom za sve ukuse, ali i lanac koji je na naše prostore donio specifičan duh šopinga iz velikih svjetskih metropola.

Posebno se, u tom smislu, ističe Robna kuća Paradiso, u Podgorici koja je od samog otvaranja prepoznata kao mjesto, ne samo dobre trgovine, već i kompletnog užitka, srdačnog prijema i izuzetnog osoblja.

(PROMO)