Pripreme za izbor za Mis svijeta: Tea Babić učestvovala na reviji u Parizu

“Slike koje sam tamo odradila biće poslate organizaciji Miss World koja će ih objaviti na svom zvaničnom sajtu gdje će pratioci imati priliku da glasaju kada za to dođe vrijeme”, rekla je crnogorska manekenka
173 pregleda 1 komentar(a)
Tea Babić, Foto: Sara Popović
Tea Babić, Foto: Sara Popović
Ažurirano: 02.09.2017. 15:28h

Zvanično najljepša Crnogorka u 2017. godini Tea Babić, nedavno je boravila u Parizu, gdje je na manifestaciji Serbia Fashion Day, učestvovala kao jedna od manekenki.

Pričajući za “Vijesti”, mis Crne Gore je otkrila čije je modele nosila, koliko je imala vremena za razgledanje grada, te kako je došlo do angažmana u Francuskoj.

“Otputovala sam u Pariz preko agencije MissYU na čelu sa Vesnom da Vinčom koja je i organizator jedinog zvaničnog izbora za mis Crne Gore, ali i Srbije”, pojasnila je Babićeva, dodajući da je da Vinča ujedno i organizator pomenutog događaja u Francuskoj.

“Ona svake godine organizuje Serbia Fashion Day u Parizu, a ove godine sam dobila poziv da budem dio tog događaja kao mis Crne Gore”, pohvalila se ona, a zatim nabrojala dizajnere čije je modele prošetala pistom u Gradu svjetlosti.

“Radila sam revije za francuskog dizajnera Kristofa Gijoma, poznatog dizajnera iz Tunisa Alija Karouija, kao i za poznate dizajnere iz Srbije kao sto su Igor Todorović i Bata Spasojević”, prepričava ona i odgovara na pitanje čije kreacije su joj se najviše dopale.

“Bilo je predivnih kreacija za svačiji ukus. Ne bih mogla da izdvojim, jer je svaka bila posebna na svoj način”, istakla je mis Crne Gore.

Prema njenim riječima, u Parizu, a potom i u Cirihu boravila je deset dana, pa nije imala previše vremena za turističke obilaske znamenitosti.

“Uglavnom sam bila zauzeta fotografisanjima i pripremama za glavno veče, ali smo našli vremena i za kraći obilazak. Pariz je predivan - grad ljubavi. Žao mi je što nisam imala dovoljno vremena da obiđem Versajsku palatu tako da ću vjerovatno ponoviti putovanje”, nada se ona.

Boravak u Francuskoj Babićeva je iskoristila i za fotografisanje, odnosno obogaćivanje kolekcije koja će biti proslijeđena organizatorima izbora za mis svijeta, koje će se održati 18. novembra u Kineskom gradu Sanja.

Ona je objasnila i gdje su nastale fotografije, od kojih dvije mogu vidjeti i čitaoci “Vijesti”.

“Neke smo odradili u srpskoj ambasadi koja ima divan pogled na Ajfelov toranj, zatim u parku koji se zove Park de Su i koji je udaljen od Pariza, potom kod palate Pti, muzeja Luvr kao i na još mnogim mjestima”, nabraja mis Crne Gore.

“Na fotografisanju je radio tim profesionalnih fotografa iz Srbije i Pariza. Slike koje sam tamo odradila biće poslate organizaciji Miss World koja će ih objaviti na svom zvaničnom sajtu gdje će pratioci imati priliku da glasaju kada za to dođe vrijeme”, podsjetila je ona.

Očekuju je humanitarni događaji

Kada su u pitanju pripreme za 67. izdanje izbora za najljepšu ženu na svijetu, Babić ističe da je veoma zadovoljna dosadašnjim rezultatima.

“Pripreme su pri kraju. Radim na sebi, usavršavam jezike. U narednom periodu me očekuje još humanitarnih događaja, usavršavanje tačke sa kojom ću se predstaviti u oblasti talenta, snimanje videa o Crnoj Gori i njenim ljepotama, koje zaslužuju da ih vide ljudi širom svijeta”, obećala je ona.

Bonus video: