Nova kolekcija Bojane Jovetić: Sebi sam postavila još veći izazov

Kreatorka je modele nedavno premijerno predstavila na beogradskoj Nedjelji mode
85 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 07.06.2017. 15:24h

Kreatorka Bojana Jovetić, predstaviće se budvanskoj publici sa novom kolekcijom “Something About Her” 17. juna u okviru manifestacije “Dukley Fashion Show”, koju organizuje modna agencija “Mondaine Models”.

U razgovoru za “Vijesti” Jovetić je otkrila da je pomenuta kolekcija nedavno premijerno predstavljena na beogradskoj Nedjelji mode, te da je za sezonu proljeće-ljeto.

“Kolekcija je posvećena romantičnim damama koje su prihvatile 'izazov' iz prethodne kolekcije i koje su se prepoznale u mom radu, a koje su i smjele u svom modnom izrazu”, ispričala je sestra crnogorskog fudbalskog reprezentativca Stevana Jovetića.

“Karneri, kao neizbježan trend ove sezone, najupečatljivi su detalj kolekcije”, istakla je Jovetić, dodajući da je pri izradi koristila različite boje koje su aplicirane na bluzama i jaknama.

“Dio ove romantične priče su i lepršave haljine, kratke suknje, pantalone i košulje”, istakla je dizajnerka koja se posebno ponosi pažljivo izabranim materijalima.

“Pored svile, kože i viskoze, koristila sam i teksas i to u bijeloj i srebrno sjajnoj boji, keper sa visokim sjajem, kuper i neizbježne metalne zipove”, istakla je ona.

“I ova kolekcija je vrlo nosiva, sa velikim izborom komada koje djevojke mogu da kombinuju u različitim varijantama u zavisnosti od raspoloženja i prilike”, dodala je kreatorka.

Jovetić se crnogorskoj publici predstavila prvi put prošle godine, takođe neposredno nakon revije u Beogradu.

“Utisci su sjajni. Imala sam to zadovoljstvo da u istom terminu radim reviju sa velikim umjetnikom i gospodinom, Boškom Jakovljevićem. Znamo svi kolika je njegova publika, i bilo je treme, ali pozitivne”, prisjetila se ona.

“Samo sam sebi postavila novi i još veći izazov i samim tim mi je još draže što sam ispunila očekivanja, prvenstveno publike, ali i svoja”, dodala je ona, a zatim se osvrnula na reviju u Podgorici.

“Prvo predstavljanje u Crnoj Gori za mene je bila velika čast i posebna emocija. Jedno predivno iskustvo i saradnja, tako da sada ne očekujem ništa manje. Sada kada otvaramo ljetnju sezonu, sam morski ambijent je više nego dovoljan da bude još ljepše”, obećava Jovetić.

Na pitanje kakvi su bili komentari crnogorske publike i koliko su dame iz Podgorice bile zainteresovane za kupovinu modela, ona je kazala:

“S obzirom na to da sam tek 'prohodala' i da su ovo tek prvi koraci, zaista sam i više nego zadovoljna odgovorom ženske publike na moj rad”.

Jovetić je, kako kaže posebno zadovoljna i što je u staru “stvorila svoj lični pečat”.

“Dame su prepoznale kvalitet koji uvijek stavljam u prvi plan. Bilo je velikog interesovanja i veliko mi je zadovoljstvo što sam baš ja bila njihov izbor. Hvala im na povjerenju”, osvrnula se ona na dame koje su se našle među klijentima.

U Budvi 17. juna i Tipsarević, Dragana Džajić, Milica Opačić

Na istoj modnoj manifestaciji 17. juna u Budvi, kolekcije će predstaviti i Biljana Tipsarević, Dragana Džajić i Milica Opačić, ali i brend Leommi Swimwear.

“Ovaj modni spektakl podsjetiće na prikaz cruise kolekcija svjetskih modnih kuća, a svoje prisustvo već su potvrdile regionalno poznate ličnosti iz svijeta sporta, biznisa, mode, kulture i medija”, istakli su iz organizacije.

Galerija

Bonus video: