Tijana Dapčević na otvaranju: Ovako je proteklo prvo veče Montenegro Fashion Weeka

Čast da otvori veče ipak je pripalo pjevačici Tijani Dapčević koja je u haljini Lazara Ilića otpjevala numeru „Reset“, za koju je kazala da je „uvod u nešto novo i lijepo što će se desiti u bliskoj budućnosti“.
218 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2017. 13:14h

Tokom prve večeri ovogodišnjeg, proljećnog izdanja Mercedes-Benz Fashion Weeka, publici su se na Imanju Knjaz sinoć predstavili srpska dizajnerka Aleksandra Arnold, ispred brenda torbi Akatelier, kosovski brend Walone Fashion Group i crnogorski kreatori Maja Velimirović Tošković, Milena Vujačić i Lazar Ilić.

Čast da otvori veče ipak je pripalo pjevačici Tijani Dapčević koja je u haljini Lazara Ilića otpjevala numeru „Reset“, za koju je kazala da je „uvod u nešto novo i lijepo što će se desiti u bliskoj budućnosti“.

Pjevačica je kasnije prošetala i tokom revije Ilića, u okviru koje su preovladavale romantične haljine kombinovane sa neobičnim detaljima u vidu čarapa sa prugama.

„Ljudi su od mene navikli na tamne tonove i seksi odjevne komade, a ovoga puta sam odlučio da sa svim tim karakteristikama koje negdje opisuju moj rad uvrstim i romantiku, naravno sa moje tačke gledišta“, najavio je Ilić.

Nakon što je Dapčević izvela numeru, modni dio večeri otvorila je revija torbi brenda Akatelier, a Arnold se u razgovoru za Vijesti nakon revije pohvalila da se u Srbiju vraća praznih ruku.

„Sjutra imam avion u 15 časova i vraćam se praznih ruku, jer sve torbe koje ste večeras vidjeli su rezervisane“, kazala je kreatorka, koja je pohvalila i organizaciju.

„Velike čestitke gospodinu Lubardi kojem se zahvaljujem što mi je omogućio da otvorim ovu manifestaciju. Organizacija zahtijeva veliki trud koji se isplati, a večeras se to vidjelo i po publici i po aplauzima, jer da organizacija nije dobra ne bi bili ni mi dizajneri“, istakla je ona.

Tim kosovskog brenda Walone Fashion Group u okviru revije je predstavio, kao što su obećali u ranijem razgovoru za „Vijesti“ odjeću za cijelu porodicu, pa su reviju otvorili najmlađi manekeni sa kreacijama za djecu, nakon čega su uslijedile večernje toalete za dame i odijela za muškarce.

Maja Velimirović Tošković predstavila se sa modelima za proljeće ljeto među kojima su preovladavale svečane haljine, a u kolekciji koja nosi njen naziv našlo se i nekoliko odjevnih kombinacija za svakodnevne i poslovne prilike.

Prvo veče zatvorila je Milena Vujačić kreacijama koje je objedinila pod nazivom „Wild Wind“.

„Ideja za naziv kolekcije nastala je kada je napravljena prva haljina – jednostavna i lepršava, a u istom trenutku divlja i moćna“, objasnila je prije manifestacije kreatorka.

Galerija

Bonus video: