Pet načina kako da staru odjeću nosite na novi, glamurozniji način

Redom se radi o osnovnim komadima, koje bi svaka žena trebala imati u ormaru, a evo kako ćete ih podignuti na viši nivo
352 pregleda 0 komentar(a)
moda, Foto: Instagram
moda, Foto: Instagram
Ažurirano: 18.04.2017. 15:14h

Proljeće je već odavno tu, a sa njim i nove kolekcije najpoznatijih brendova pa vjerujemo kako nije lako odoljeti zovu svih tih prekrasnih izloga.

I dok je vrlo lako ući u butik te odabrati neki od novih trendova, veći je izazov iskoristiti ono što već imate u ormaru te takve komade u trenu transformisati u nove.

Mi znamo kako to napraviti te garantujemo kako će vas ove ideje oduševiti i vašem izgledu i komadima podariti dašak nečeg novog i drugačijeg.

Redom se radi o osnovnim komadima, koje bi svaka žena trebala imati u ormaru, a evo kako ćete ih podignuti na viši nivo.

1. Košulja

Vjerujemo kako u svom ormaru imate barem jednu košulju s dugim rukavima. Kako joj u trenu podariti novi izgled? Zavrnite joj rukave te ju odmaknite od klasičnog komada.

2. Farmerke

Omiljeni komad u trenu transformišite tako što ćete ih ubuduće nositi zavrnutih nogavica. Rezultat će biti cool i ležerni izgled, koji će pažnju usmjeriti na izbor obuće. Uske traperice presavinite jednom, a one šire i nekoliko puta.

@london_style_calling ✔️

Објава коју дели Biggest Fashion Styles (@the_newyork_style) дана

3. Preko ramena

Blejzer ili jaknu, odsad nosite na način da ih samo ležerno prebacite preko ramena, zbog čega će vaš outfit izgledati skupocjenije i modernije.

4. Čvor

Umjesto da majicu, top, bluzu ili košulju uvučete u suknju ili pantalone, kako biste dodatno naglasili struk, zavežite ih u čvor na donjem dijelu, točno po sredini.

@fashionedchicstyling via @all_style_stories_ ❣️shopping link in bio

Објава коју дели Biggest Fashion Styles (@the_newyork_style) дана

5. Uvucite samo dio majice

Ako vam čvor nije opcija, već obožavate nosite gornje dijelove uvučene u pantalone ili suknju, onda to učinite na jedan novi način: nemojte ih uvući cijele, već samo dio te svom stylingu podarite dašak nečeg novog i ležernijeg, prenosi Index.

Bonus video: