I ovog proljeća se nose košulje-haljine

Uz promjenu dodataka - torbe, nakita, cipela, patika, baletanki ili epsadrila, samo jedna haljina može da iznese stotinu varijanti
645 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.04.2017. 07:16h

Onda kada ne znate šta bi mogli da obučete za posao, kada je jutro užurbano a niste spremili noć prije kombinaciju za dan - vrijeme je idealno za košulje-haljine.

Klasičan komad koji stoji svima, bez obzira na godine, građu ili stil, kalsičan komad koji može da izgleda veoma ekegantno ili opušteno za šetnju.

Uz promjenu dodataka - torbe, nakita, cipela, patika, baletanki ili epsadrila, samo jedna haljina može da iznese stotinu varijanti.

Možete da je ukrasite širokim kaišem ili ispod nje da uobučete svileni negliže ili zanimljivu podskuknju - formirali ste upečatljiv sopstveni stil.

Bijela klasična košulja haljina pruža bezbroj mogućnosti za kombinovanje i uz nju nećete nikad pogriješiti.

Ove sezone je glavno da prate muške košulje u klasičnim šarama i da kroz tu muževnu crtu zapravo istaknete ženstvenost što može da bude veoma seksi a opet strogo.

Košulje plavih nijansi sa bijelim prugama, ili čak one karirane uz prave sandale sa potpeticom daće vam ozbiljan poslovan ali proljećni izgled.

Osim strogih varijanti, ove godine se nose i one razigranije sa volanima, printovima i cvjetnim dodacima, a uz asimetrične modele nikako ne možete da pogriješite. Oni su idealni za isticanje ili sakrivanje, kako više volite i kako vam treba.

Haljine inspirisane kimonima su i dalje u vrhu popularnosti, a odlične su i za toplije dane jer vas rashlađuju a ujedno i štite od sunca.

Mnoge modne kuće su ove godine proljećne kolekcije obogatile upravo ovim haljinama. Na vama je samo da izaberete.

Galerija

Bonus video: