Mona prezentovala ovogodišnji trend: Era karnera

"Mala tašnica je ‘must have’ ove sezone, bilo da je od krokoa, zmije ili bilo koje druge kože. Tu su i one velike, praktične torbe koje možete nositi tokom cijelog dana”, pojasnila je nakon revije Kristina Gajić, jedna od članica dizajnerskog tima “Mone”.
568 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2017. 22:07h

Modnu manifestaciju 19. GP Contour Fashion Connection, večeras je na Imanju Knjaz, zatvorio srpski brend Mona samostalnom revijom u okviru koje je predstavljena kolekcija za proljeće/ljeto 2017. kako za muškarce, tako i za žene, uz propratni asesoar.

“Mona je poznata prije svega po koži, odnosno kožnim jaknama i asesoarima. Ove godine su malo drugačije tašne zato što trend diktira male forme. Dakle mala tašnica je ‘must have’ ove sezone, bilo da je od krokoa, zmije ili bilo koje druge kože. Tu su i one velike, praktične torbe koje možete nositi tokom cijelog dana”, pojasnila je nakon revije Kristina Gajić, jedna od članica dizajnerskog tima “Mone”.

Ona je istakla da su za potrebe ove kolekcije koriščeni materijali poput viskoze, pamuka I čipke, a otkrila je I koje boje su ove sezone u trendu.

“Moram da kažem da su to pastelna, puder roze, bež tonovi u kombinaciji sa kamel, ali ne mogu da ne pomenem kožne jakne koje su vrhunskog dizajna, ali su i drugačijeg dizajna. Ove godine na svjetskim pistama vlada trend volana i karnera, to je nešto što čini ženstvenu liniju na siluetu, a to smo primijenili i na našim jaknama u različitim bojama, uz neizostavnu crnu, bijelu, maslinasto zelenu…”, nabraja ona.

Volane i karnere publika je mogla da vidi i na drugim odjevnim komadima u liniji Brenda “Mona”, a razlog za to je aktuelni svjetski trend.

“To je sada veoma popularno i moderno. Karneri su na svim mogućim modelima, bilo da su bluze, suknje haljine, pantalone… Pa može da se kaže da je era karnera”, uz smijeh je konstatovala dizajnerka, koja se osvrnula I na pantalone dubokog kroja.

“To je retro stajl i on je veoma zgodan pogotovo za puniji stas, odnosno djevojke koje su malo punije od ovih naših mršavih manekenki, zato što izdužuje noge i silueta je mnogo dobra u njima”, poručila je ona.

Noć ranije na istom mjestu, publici su predstavljene kolekcije Katarine Jočić, Brenda Madam Maya i Aleksandre i Yovane Zistakis.

Galerija

Bonus video: