PO POVRATKU IZ BEČA:

Mis Crne Gore Tea Babić: Osjećala sam se kao princeza

“Bila sam kao počasni gost na Svetosavskom balu u Beču koji je održan u park-hotelu Šenbrun. Poziv sam dobila preko moje agencije MissYU, na čelu sa Vesnom da Vinčom”, objasnila je Babić
88 pregleda 6 komentar(a)
Tea Babić, Foto: Privatna arhiva
Tea Babić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 21.05.2019. 13:04h

Podgorička ljepotica Tea Babić, koja je za mis Crne Gore proglašena na izboru krajem prošle godine, prisustvovala je Svetosavskom balu u Beču, koji je održan u petak, 27. januara. Tom prilikom ona  se  upoznala sa crnogorskim ambasadorom u Austriji Ivanom Milićem, ali i zvijezda šoubiznisa iz regiona.

Po povratku u Crnu Goru ona je “Vijestima” prepričala utiske i otkrila kako je došlo do njenog odlaska na bal.

“Bila  sam  kao počasni gost na Svetosavskom balu u Beču koji je održan u park-hotelu Šenbrun. Poziv  sam  dobila preko moje agencije MissYU, na čelu sa Vesnom da Vinčom”, objasnila je Babić.

“Pored Vesne, na ovom događaju bila je i mis Srbije Anđelija Rogić, a nas dvije smo  se  lijepo družile i uživale”, navodi devetnaestogodišnjakinja, a potom otkriva ko je od poznatih ličnosti takođe prisustvovao ovoj manifestaciji.

“Voditelji programa su bili glumci Anica Dobra i Ivan Bosiljčić”, kaže ona i dodaje da je u sklopu bala imala priliku da “uživa u bogatom kulturno-umjetničkom programu”.

“Uživali smo slušajući pjevače Jelenu Tomašević, Dušana Svilara, Jadranku Jovanović, Snežanu Savić, Biljanu Peković, Ranka Jovicu...”, nabraja ona.

Na pitanje da li je ranije imala priliku da prisustvuje sličnoj manifestaciji, ona je odgovorila:

“Ovo je prvi put da  sam  prisustvovala ovakvom događaju. Bilo je predivno, nezaboravno i moram istaći da  sam   se   osjećala  kao prava princeza. Taj osjećaj me je vratio u istoriju Crne Gore i podsjetio na naše princeze, ćerke kralja Nikole”.

Svetosavski bal u Šenbrunu, koji je ove godine imao svoje jubilarno 20. izdanje, organizuju Srpski centar i Zajednica srpskih klubova u Beču.

Boravak u Austriji, Babić je iskoristila i da posjeti čuvenu Bečku državnu operu, ali i druge institucije.

“Tokom boravka u Beču obišli smo i Ambasadu Crne Gore i imala  sam  priliku da upoznam našeg ambasadora, gospodina Ivana Milića i njegovu suprugu Jelenu, koji su nas ugostili kao pravi domaćini, onako kako nama Crnogorcima to i dolikuje”, sa ponosom priča Babić.

“Zajedno sa njima smo posjetili hotel Sacher koji ima veoma dugu i bogatu istoriju, a poznat je i kao mjesto okupljanja umjetnika, plemstva, političara i drugih poznatih ličnosti”, nabraja ona.

“Takođe smo posjetili Ambasadu Republike Srbije i upoznali  se  sa ambasadorom, gospodinom Petrom Jankovićem koji nas je takođe, lijepo dočekao”, dodaje crnogorska mis i nastavlja sa prepričavanjem doživljaja.

“Posljednji dan nam je protekao uz pripeme i željno iščekivanje večeri kada smo uz pozivnice prisustvovali Bečkoj operi, jednoj od najpoznatijih na svijetu, koja  se  nalazi u blizini čuvenog muzeja Albertina i hotela Sacher. Doživljaj uživanja u operi u tom prostoru je neopisiv, a djelo 'Romeo i Julija' sa čuvenim tenorom Plasidom Domingom, koji je ovoga puta bio u ulozi dirigenta, nikoga ne ostavlja ravnodušnim”, istakla je Tea Babić.

Preporučujemo za Vas