Ana Prelević pobjednica Elite Model Look 2019. za Crnu Goru - Vijesti.me
PREDSTAVLJA CRNU GORU NA SVJETSKOM TAKMIČENJU

Ana Prelević pobjednica Elite Model Look 2019. za Crnu Goru

Finalistkinje izbora Elite Model Look 2019. Montenegro bile su, pored Prelević i Anđela Stojanović, Angela Brković, Iva Radulović, Ksenija Aleksić i Nađa Laban

Ana Prelević
Ana Prelević (Foto: Facebook/Ana Prelević)

Ana Prelević iz Podgorice pobjednica je izbora Elite Model Look 2019. za Crnu Goru.

Ona će predstavljati Crnu Goru na svjetskom takmičenju.

Prelević je izabrana danas na finalu u hotelu "Best Western Premier" u Podgorici.

Kako prenosi MNE magazin, odluku su donijele direktorice agencije "Models INC" i vlasnice izbora za "Elite Model Look Montenegro" Marija Vujović-Vukčević, Danijela Dimitrovska i predstavnica Elite agencije iz Pariza Sendi Lou. 

"Srećna što sam pobjednica, jer je konkurencija bila velika i jaka. Cure su bile prelijepe, predivne. Zadovoljna sam što sam baš ja izabrana, jer to je vrlo laskava titula i nadam se da ću Crnu Goru predstavljati u najboljem mogućem svijetlu na svjetskom izboru", rekla je Prelević za MNE magazin.

Finalistkinje izbora Elite Model Look 2019. Montenegro bile su, pored Prelević i Anđela Stojanović, Angela Brković, Iva Radulović, Ksenija Aleksić i Nađa Laban.

Na kastingu su bile i djevojke mlađe od 16 godina koje su prošle proljećni kasting za Elite. Od njih osam agenti će odabrati one za koje procjene da ih treba pratiti do narednog izbora.


Vidi sve komentare