Iako važe za moderne stvari: Nećete zažaliti i ako ih ne kupite nikad - Vijesti.me
NE ZNA SE ZAŠTO POSTOJE

Iako važe za moderne stvari: Nećete zažaliti i ako ih ne kupite nikad

Sviđali se oni vama ili ne, ovi trendovi zapravo nemaju smisla

Ilustracija
Ilustracija (Foto: ASOS)

Postoje trendovi koji nam se sviđaju. Postoje trendovi koji nam se ne sviđaju. I onda postoje trendovi koji nemaju baš nikakvog smisla i ne razumijemo poentu njihovog postojanja, piše miss7.Neki od njih su i trenutno veliki hit u modnoj industriji, djevojke ih nemilice nose kad god i gdje god stignu, ali i dalje nije jasno - zašto?

Providni ranac

Nije baš jasna poenta providne torbe ili ranca. Kad se u obzir uzme činjenica da otkrivanjem sadržaja sigurno privlačite sve lopove u gradu, mora se priznati da mu je funkcionalnost stvarno na nuli. 

Čizme s otvorenim prstima

Nosite čizme, ali one imaju otvorene prste. Zbog...? Ako već nosite čizme, onda se valjda podrazumijeva da smo u hladnijoj sezoni i nema razloga da od njih napravimo sandale. 

Prsluk

Ista stvar kao i kod čizama otvorenih prstiju, nije jasna funkcionalnost ovog komada. Tehnički, nosite jaknu bez rukava. Budimo realni, možete i bez njega...

Rolka bez rukava

Malo jača varijanta prsluka. Valjda ne postoji topliji komad od rolke, ali u ovoj varijanti ona nema rukave. Možda ona i izgleda lijepo, ali zanima nas - gdje i kada nosite ovaj komad?

ILustracija(Foto: PrintScreen)

Krznene papuče

Krzno na nogama bi možda i imalo smisla da se nalazi na bilo kojem drugom komadu osim na sandalama ili još gore, na papučama. Funkcija krzna je nepostojeća, a ovaj trendi komad već sljedeće godine mogao bi da bude jedan od onih za koje ćemo se pitati: "ko je ikada mislio da je ovo dobra ideja?". 

Ilustracija(Foto: PrintScreen)

Nakit za tijelo

Najčešće ga viđamo ljeti uz bikini, a i tada nije jasna njegova uloga. Smeta vam dok plivate, smeta dok se sunčate i definitivno vam ne treba nikada ni u kakvoj situaciji na plaži.  

Kupaći kostim sa prorezima

Da previše ne filozofiramo, ovo je komad koji nikad nije ni imao smisla. A još manje smisla imaju tragovi od sunčanja preko stomaka...

Providne plastične čizme

Hoćeš da čujete jednu smiješnu stvar? Već nakon 15-tak minuta u plastičnim čizmama se skupi kondenzovana voda i stvori maglu na plastici... Znamo da su ovo Kardašijan djevojke konstantno nosile, ali svejedno su besmislene.

Ilustracija(Foto: PrintScreen)

Kompletno pocijepane farmerice

Ne, ovo nisu one farmerice suptilno pocijepane tu i tamo. Ovo su one farmerice u kojim izgledate kao da vas je pas napao. Osim što nemaju smisla, još su i neprivlačne...


Najčitanije iz sekcije Moda