Jelena Tatar nagrađena na izboru World Top Model - Vijesti.me
OSVOJILA LENTU U BUDIMPEŠTI

Jelena Tatar nagrađena na izboru World Top Model

“Ovo je veliki uspjeh za nekoga ko ima 18 godina, posebno jer sam u ovom poslu dvije godine"

Osamnaestogodišnja Cetinjanka Jelena Tatar, koja je na takmičenju World Top Model 2017. u Budimpešti osvojila drugo mjesto,  za “Vijesti” je pričala o tom događaju, te otkrila svoje planove i više detalja o sebi.

“Rođena sam na Cetinju, a trenutno živim u Beogradu. Vanredno završavam Srednju ekonomsku školu i bavim se manekenstvom”, kaže ona i objašnjava kako se zainteresovala za profesiju modela.

“Imala sam sve predispozicije, a to je osnovno. Od 16. godine sam u svijetu mode”, navodi  Tatar koja je prvi angažman imala u Milanu, zatim Istanbulu, a ove godine je dva puta radila i na nedjelji mode u Sarajevu.

Jelena Tatar
Jelena Tatar

“Posljednja je Korčula, na kojoj me je  agencija Major Milano proglasila za World Top Model Montenegro za 2017. Nije lako, ali svaki angažman podrazumijeva iscrpan rad, veliki trud, pa i vrijeme brzo prođe”, priča ona i ističe da modelingom želi da se bavi profesionalno i smatra da joj to “polako uspijeva”.

Tatar je prošle sedmice predstavljala Crnu Goru na izboru World Top Model i osvojila lentu prve pratilje.

“Ovo je veliki uspjeh za nekoga ko ima 18 godina, posebno jer sam u ovom poslu dvije godine. Iskreno, nisam očekivala ništa, otišla sam sa namjerom da uživam, da se družim i budem bogatija za još jedno iskustvo”, tvrdi ona, dodajući da su učestvovale predstavnice 40 zemalja.

Jelena Tatar
Jelena Tatar

“Takmičenje je bilo prestižnog karaktera, na visokom nivou, krajnje ozbiljno, bila sam u okruženju ozbiljnih i stručnih ljudi iz svijeta mode. Trajalo je  pet dana. Kod mene nije bilo euforije, a ni tenzije, jednostavno sam uživala u svakom trenutku provedenom u Budimpešti”, priča manekenka.

“Na kraćem sam odmoru, a zatim ću se pripremati za naredne angažmane. Prije svega, vraćam se nakratko kući u Crnu Goru”, rekla je ona o svojim planovima. Dodala je i da se raduje proslavi 20. rođendana  agencije ABC Models Mgmt International, čiji je član.