Kako izgledati bolje i otmenije: Ne treba vam gomila novih stvari - Vijesti.me
NOVI U NOVOJ GODINI

Kako izgledati bolje i otmenije: Ne treba vam gomila novih stvari

Posvećenost jednom spektru nijansi uvijek čini da izgledate elegantno. Ako želite da se uklopite u trenutno važeći trend, jednostavno, obucite sve crno

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Instagram)

Umjesto čitavog 'remonta' garderobe - ko ima novca ili vremena za to - postoji pregršt jednostavnih 'podešavanja' ponoću kojih ćete izgledati svježije i otmenije. Biti moderan je projekat za čitav život i u redu je praviti greške ili se osećati neozbiljno u bilo kom vremenskom periodu, ali postoje određeni rezervni trikovi na koje se uvijek možete osloniti kako bi izgledaloibolje. Umjesto da započnete novu godinu s osjećajem da možete biti fantastični samo ako kupite gomilu potpuno novih stvari, pročitajte nekoliko modnih savjeta koje donosi stranica whowhatwear.co.uk.

1. Pronađite svoje omiljene modne dodatke

Bez obzira da li ste minimalista i ste najsrećniji ako nosite nekoliko prstenova, bilo da koristite jednostavni kožni kaiš ili neko ko voli da nosi puno više, suština lijepog stila je u tome koliko vam je ugodno ono što nosite. Dakle, ako nijeste tip djevojke koja želi da se dotjeruje prema 'Gucci' modi nošenja tone asesoara, ne morate. Eksperimentišite malo pred ogledalom i odaberite modne dodatke prema svom ukusu.

odjeća
Ilustracija(Foto: Instagram)

 

odjeća
Ilustracija(Foto: Instagram)

2. Izvucite predmet u kojem se uvijek odlično osjećate i nosite ga

Svako ima svoje izbore koji nikad ne izlaze iz mode, iz godine u godinu i iz dana u dan, a koji ni jednoj ženi nikad neće stajati isto. Dakle, ako imate par sunčanih naočara zbog kojih se osjećate kao šef ili haljina koja dobro pristaje vašoj figuri, nikad se nemojte osjećati kao da je ne možete obući samo zato što je "nosite sve vrijeme." To su dobitni predmeti.

odjeća
Ilustracija(Foto: Instagram)

3. Eksperimentišite sa nekim osnovnim tehnikama slojevitog oblačenja 

Kompleksni slojevi plaše čak i najtalentovanije, ali ponekad je dovoljno da zasijate i ako savladate suptilnu tehniku spajanja dva sloja. Veliki šal ili obična rolka ispod ljetnje haljine, za početak će biti dovoljni da osvojite ovaj zanimljivi stil i privučete poglede.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

4. Kad ste u nedoumici, nosite jednu boju od glave do pete

Znate duboko u sebi kad ste pronašli "svoju" boju, koja može olakšati  kopanje po  garderobi i pronalaženje dovoljno predmeta za toniran izgled od glave do pete. Ova vrsta posvećenosti jednom spektru nijansi uvijek čini da izgledate elegantno. Ako želite da se uklopite u trenutno važeći trend, jednostavno, obucite sve crno.

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

 

odjeća
Ilustracija(Foto: Pinterest)

 


Najčitanije iz sekcije Moda