Kakve su obrve moderne ove godine - Vijesti.me
POVRATAK PRIRODI

Kakve su obrve moderne ove godine

Odbačene su debele naslage šminke i nacrtane obrve tako da se vraćamo u prošla vremena kada je prirodna ljepota bila na cijeni

Lily Collins
Lily Collins (Foto: Instagram)

Moda vezana za oblikovanje obrva stalno se mijenja. Oni kojima se nijesu dopadale tanke iscrtane obrve, kakve su vladale u 90-im godinama prošlog vijeka, mogu biti mirni - ne vraćaju se.

Brojni stručnjaci ističu da obrvama treba posvetiti isto pažnje kao i ostatku make-upa. 'Instagram obrve' već nekoliko godina omiljen su izbor kada je u pitanju uređivanje obrva, a karakteriše ih debeli i pravilno iscrtani oblik, bez izraženog luka i s gradacijom od svjetlijih prema tamnijim tonovima. Postale su popularne zahvaljujući rastu Instagrama, međutim, u njih treba uložiti dosta vremena i posla, a na kraju izgledaju neprirodno, piše Gloria.

Čini se da je 'Instagram obrvama' odzvonilo u ovoj godini jer se u modu vraća prirodni izgled. Odbačene su debele naslage šminke i nacrtane obrve tako da se vraćamo u prošla vremena kada je prirodna ljepota bila na cijeni. Obrve su punog i ravnog oblika s repom koji se postupno sužava prema kraju gotovo horizontalno.

Glumica Lily Collins i mlada manekenka Kaia Gerber predvodnice su trenda prirodnih obrva. Pomalo čupave umjesto onih savršeno iscrtanih nameću se kao novi imperativ. Ipak, umjesto slijepog praćenja trendova, uvijek odaberite prema obliku svog lica.