Mis Crne Gore Tea Babić: Osjećala sam se kao princeza - Vijesti.me
PO POVRATKU IZ BEČA:

Mis Crne Gore Tea Babić: Osjećala sam se kao princeza

“Bila sam kao počasni gost na Svetosavskom balu u Beču koji je održan u park-hotelu Šenbrun. Poziv sam dobila preko moje agencije MissYU, na čelu sa Vesnom da Vinčom”, objasnila je Babić

Tea Babić
Tea Babić (Foto: privatna arhiva)

Podgorička ljepotica Tea Babić, koja je za mis Crne Gore proglašena na izboru krajem prošle godine, prisustvovala je Svetosavskom balu u Beču, koji je održan u petak, 27. januara. Tom prilikom ona  se  upoznala sa crnogorskim ambasadorom u Austriji Ivanom Milićem, ali i zvijezda šoubiznisa iz regiona.

Po povratku u Crnu Goru ona je “Vijestima” prepričala utiske i otkrila kako je došlo do njenog odlaska na bal.

“Bila  sam  kao počasni gost na Svetosavskom balu u Beču koji je održan u park-hotelu Šenbrun. Poziv  sam  dobila preko moje agencije MissYU, na čelu sa Vesnom da Vinčom”, objasnila je Babić.

Tea Babić
Tea Babić(Foto: privatna arhiva)

“Pored Vesne, na ovom događaju bila je i mis Srbije Anđelija Rogić, a nas dvije smo  se  lijepo družile i uživale”, navodi devetnaestogodišnjakinja, a potom otkriva ko je od poznatih ličnosti takođe prisustvovao ovoj manifestaciji.

“Voditelji programa su bili glumci Anica Dobra i Ivan Bosiljčić”, kaže ona i dodaje da je u sklopu bala imala priliku da “uživa u bogatom kulturno-umjetničkom programu”.

“Uživali smo slušajući pjevače Jelenu Tomašević, Dušana Svilara, Jadranku Jovanović, Snežanu Savić, Biljanu Peković, Ranka Jovicu...”, nabraja ona.

Tea Babić
Tea Babić(Foto: privatna arhiva)

Na pitanje da li je ranije imala priliku da prisustvuje sličnoj manifestaciji, ona je odgovorila:

“Ovo je prvi put da  sam  prisustvovala ovakvom događaju. Bilo je predivno, nezaboravno i moram istaći da  sam   se   osjećala  kao prava princeza. Taj osjećaj me je vratio u istoriju Crne Gore i podsjetio na naše princeze, ćerke kralja Nikole”.

Svetosavski bal u Šenbrunu, koji je ove godine imao svoje jubilarno 20. izdanje, organizuju Srpski centar i Zajednica srpskih klubova u Beču.

Boravak u Austriji, Babić je iskoristila i da posjeti čuvenu Bečku državnu operu, ali i druge institucije.

Tea Babić
Tea Babić(Foto: privatna arhiva)

“Tokom boravka u Beču obišli smo i Ambasadu Crne Gore i imala  sam  priliku da upoznam našeg ambasadora, gospodina Ivana Milića i njegovu suprugu Jelenu, koji su nas ugostili kao pravi domaćini, onako kako nama Crnogorcima to i dolikuje”, sa ponosom priča Babić.

“Zajedno sa njima smo posjetili hotel Sacher koji ima veoma dugu i bogatu istoriju, a poznat je i kao mjesto okupljanja umjetnika, plemstva, političara i drugih poznatih ličnosti”, nabraja ona.

“Takođe smo posjetili Ambasadu Republike Srbije i upoznali  se  sa ambasadorom, gospodinom Petrom Jankovićem koji nas je takođe, lijepo dočekao”, dodaje crnogorska mis i nastavlja sa prepričavanjem doživljaja.

“Posljednji dan nam je protekao uz pripeme i željno iščekivanje večeri kada smo uz pozivnice prisustvovali Bečkoj operi, jednoj od najpoznatijih na svijetu, koja  se  nalazi u blizini čuvenog muzeja Albertina i hotela Sacher. Doživljaj uživanja u operi u tom prostoru je neopisiv, a djelo 'Romeo i Julija' sa čuvenim tenorom Plasidom Domingom, koji je ovoga puta bio u ulozi dirigenta, nikoga ne ostavlja ravnodušnim”, istakla je Tea Babić.