Modno veče otvorila srpska dizajnerka Marija Stanković - Vijesti.me

Modno veče otvorila srpska dizajnerka Marija Stanković

Čast da zatvore prvo veče pripalo je studentima Fakulteta za dizajn i multimediju Univerziteta Donja Gorica, Gordani Bulatović, Jovani Dulović, Šejli Muratović i Sari Kotlaji, koje su podgoričkim ljubiteljima mode prikazale svoje diplomske kolekcije

Marija Stanković
Marija Stanković (Foto: Filip Roganović)

Jesenje izdanje modne manifestacije Xiaomi Fashion Connection sinoć je otvorila srpska dizajnerka koja je predstavila kolekciju "Moonlight" sa kojom će predstavljati Balkan na takmičenju mladih dizajnera u Rusiji, a koja je sačinjena od modela koje je ručno napravila kombinujući predivo i druge materijale.

Nakon njenih kreacija, publika je u restoranu Porto u Podgorici imala priliku da pogleda modele brenda Via Delle Rose, sa potpisom italijanskog dizajnera Luiđija Midula.

Svoj debi na modnoj sceni u okviru 22. izdanja Fashion Connectiona  imale su Maša i Minja Nikolić, mlade dizajnerke iz Srbije, a u njihovoj kolekciji preovladavala je crna boja.

Čast da zatvore prvo veče pripalo je studentima Fakulteta za dizajn i multimediju Univerziteta Donja Gorica, Gordani Bulatović, Jovani Dulović, Šejli Muratović i Sari Kotlaji.

Njih četiri su podgoričkim ljubiteljima mode prikazale svoje diplomske kolekcije.