Na tvrđavi Forte Mare održana modna revija "Bokeško srce" - Vijesti.me
PREDSTAVILO SE PET DIZAJNERA

Na tvrđavi Forte Mare održana modna revija "Bokeško srce"

Inicijatorka i organizatorka Novljanka Vesna Krivokapić vjeruje da će ovaj modni događaj dodatno promovisati Herceg Novi i Crnu Goru

Sa modne revije
Sa modne revije (Foto: Sa modne revije)

Modna revija "Bokeško srce" održana na tvrđavi Forte Mare bila je prilika da Novljani i njihovi gosti vide stvaralaštvo pet dizajnera iz Crne Gore, Evrope i Afrike.

Inicijatorka i organizatorka Novljanka Vesna Krivokapić, koja 20 godina živi i radi u Kopenhagenu vjeruje da će ovaj modni događaj dodatno promovisati Herceg Novi i Crnu Goru, jer će se na stranicama časopisa u Srbiji, Italiji, Velikoj Britaniji, Danskoj i Južnoj Africi uz kreacija dizajnera, naći i fotografije "prelijepe tvrđave Forte Mare" koja je kandidat za  UNESCO listu zaštićenih spomnika kulture.

Krivokapić se predstavila kolekcijom "Na koži –ne koža", inspirisana ljubavlju prema životinjama i dokaz "da žena može izgledati elegantno i sofisticirano, a biti ekološki osviješćena". 

Riječ je o seksipilnim modelima u crnoj boji. Njene kreacije publika će do kraja godine vjerovatno vidjeti na još nekim modnim smotrama u Italiji, Velikoj Britaniji, a nada se i u Crnoj Gori.

Sa modner revije
Sa modner revije(Foto: Mirko Menalo)

Specijalno za "Bokeško srce" modni dizajner iz Beograda, Saša Milojković, spremio je kolekciju BONAZA. 

Kako je kazao, inspirisali su ga ljepota mora, mediteranske noći, radost života, toplina sunca. 

Sa modner revije
Sa modner revije(Foto: Mirko Menalo)

Nina Naustdal, dizajnerka iz Velike Britanije, na "Bokeškom srcu" prikazala je kolekciju proljeće/ljeto 19, inspirasanu cvijećem.

"Warrior Woman" je kolekcija kojom se na Forte Mare predstavila dizajnerka Ina Bordonaro. 

Ana Kovačević koja radi i živi u Johannesburgu predstavila se zanimljivim modelima inspirisanim tim podnebljem. 


Najčitanije iz sekcije Moda