Novogodišnja čestitka Mis Crne Gore: Da vam dan započne osmijehom - Vijesti.me
BUDITE ZDRAVI I ISPUNJENI LJUBAVLJU

Novogodišnja čestitka Mis Crne Gore: Da vam dan započne osmijehom

...i tako dan za danom, učini vam godinu lijepom i vrijednom sjećanja. Da budete zdravi, da volite i budete voljeni

Želim da vam dan započinje osmijehom i učini vas srećnijim, i tako dan za danom, učini vam godinu lijepom i vrijednom sjećanja. Da budete zdravi i ispunjeni ljubavlju, da volite i budete voljeni. Srećna vam Nova 2017. godina”, poručila je čitaocima Vijesti zvanično najljepša Crnogorka Tea Babić.

U prazničnom duhu, studentkinja prava iz Podgorice,  pričala je o svojim novogodišnjim uspomenama.

Na početku, ona je ipak obrazložila po čemu će pamtiti 2016. godinu, a među lijepim uspomenama našlo se i osvajanje titule mis Crne Gore.

“Protekla godina donijela mi je mnogo lijepih događaja, ne samo meni već i mojoj porodici, prijateljima... Ove godine sam i uspješno maturirala, upisala fakultet, dobila sestrice i postala zvanično najljepša Crnogorka, gdje mi je ukazana čast na moje veliko zadovoljstvo, jer ću baš ja predstavljati našu zemlju, našu lijepu Crnu Goru, na svjetskom takmičenju kakvo je Miss World”, ispričala je ona tokom fotografisanja u podgoričkom hotelu Hilton.

Tea Babić
Tea Babić

Ljepotica koja se bavi modelingom već duže vrijeme, učestovala je na brojnim revijama u Milanu i na domaćem terenu, otkrila je kako planira da proslavi dolazak 2017. 

“Novu godinu ću dočekati u krugu najbližih prijatelja. Uz muziku, druženje i dobru zabavu. Najvažnije mi je da sam okružena dragim ljudima”, kaže mis Crne Gore, kojoj su, kako je ranije kazala Vijestima, angažmani na modnoj sceni hobi, a prioritet obrazovanje.

Ona je objasnila i šta za nju predstavlja Nova godina.

“Taj dan mi je bitan, jer predstavlja završetak jedne lijepe i uspješne godine i doček još bolje”, pozitivno je odgovorila ljepotica, koja je potom prepričala svoja prva sjećanja vezana za ovaj praznik:

“Prva sjećanja su proslave u krugu porodice, pokloni, ali i dogovaranja kako da ukrasimo dom i da lijepo okitimo jelku. Uz sve to željno iščekujemo Djeda Mraza koji dolazi da nas nagradi”.

Mis Crne Gore se tokom razgovora prisjetila i svog doživljaja lika koji je prva asocijacija za Novu godinu. Na pitanje da li je vjerovala da postoji, kada je bila mala, ona je kazala:

“Naravno da sam vjerovala da Djeda Mraz postoji, jer te neke sitnice čine nam djetinjstvo ljepšim. On je bio naše nadanje, iščekivanje da ćemo za svaki lijep gest i misao biti nagrađeni”.

Ona je nagovijestila i da sada, na drugačiji način, vjeruje u njega.

Tea Babić
Tea Babić

“I dalje vjerujem da ako uradimo nešto lijepo, to će nam se vratiti. Ne mora to biti poklon već nekad osmijeh, pogled i osjećaj koji nakon toga imaju mnogo veći značaj”, ispričala je Tea.

Iako većina danas odraslih ljudi, kao uspomene iz djetinjstva ima sliku sa Djeda Mrazom na kojoj su uplakani, mis Crne Gore kaže da sa njom to nije slučaj, jer se nije plašila bradate figure u crvenom odijelu, koja sjedi kraj jelke.

“Nisam nikad plakala, čak sam mu uvijek sa osmijehom prilazila i željno iščekivala da saznam da li ću se naći na njegovoj listi dobre djece u protekloj godini”, kazala je ona.

Podgoričanka nije mogla da odluči koja Nova godina joj je ostala u najljepšem sjećanju, jer su joj, navela je, svi dočeci bili lijepi, a iz istog razloga nije mogla da se prisjeti ni najgoreg izdanja ovog praznika.

“Ne bih mogla da izdvojim najbolju Novu godinu, jer mi svaki doček nosi nešto novo i lijepo, vrijedno sjećanja. Svaka Nova godina provedena u krugu ljudi koje volimo, koji su nam dragi i dobrim prijateljima je i najljepša, a moja svaka do sada bila je baš takva”, kaže ona, a zatim dodaje da se nada nastavku tradicije.

Lijepe Nove godine donijele su i mnogo lijepih poklona, ali Babić, po tom pitanju, nema dilemu.

“Najljepši i najznačajniji poklon koji sam dobila je bio pas uz kojeg sam provela najveći dio djetinjstva”, kazala je ona.

Devetnaestogodišnjakinja je potom otkrila i šta su njene želje za novu kalendarsku godinu.

“Željela bih u sljedećoj godini što bolji plasman na svjetskom takmičenju Miss World i da uspijem da dočaram svijetu ljepote naše Crne Gore, ali i da shvate da su Crnogorke među najljepšim ženama na svijetu”, ponosno tvrdi buduća pravnica.


Najčitanije iz sekcije Moda