Otkrijte najnovije modne trendove za zimu - Vijesti.me
MODERNO ZIMI

Otkrijte najnovije modne trendove za zimu

Svi mi želimo da izgledamo moderno, ali to je nemoguće bez poznavanja trendova u svijetu mode. Neki trendovi iz kolekcija proljeće/ljeto 2010. aktuelni su i u 2011.

VISOKI OVRATNIK

Oni ne samo da su modno prihvatljivi, nego su vrlo praktični. Visokim ovratnikom izgledati čete vrlo moderno, a uz to će vas i štiti od hladnih zimskih vjetrova.

DUGE HALJINE

Ženstvenost će uvijek biti u modi. Dakle, drage dame, ako želite da izgledate  ženstveno duga haljina biti će savršen izbor. Mnogo stilova dugih haljina pomoći će vam u odabiru haljine za vašu figuru.

VOJNI TREND

Vjerovali ili ne ali vojni stil sve je popularniji među ženama širom svijeta. Popularni modni časopis Voque je najavio svijetlu budućnost vojnom trendu, možda je to dobar razlog da isprobate ovaj trend?

PATCHWORK (Šivena odjeća)

Da bi nosili patchwork morate biti jako kreativni, jer ako stavite puno prošivenih detalja  definitivno će ispasti prešareno, ali ako stavite malo prišivenih detalja izgledaćete kao da nešto fali. Ono što je važno za patchwork je da u njemu nikada nećete biti dio mase, jer imate milione načina da se istaknete.

VISOKE ČIZME

Visoke čizme su dugo vremena omiljene mnogim ženama. One izgledaju seksi, a ugodne su za nošenje jer pokrivaju veliki dio nogu u hladnim zimskom danima. Dakle, visoke čizme su još u trendu tako da imate još jednu sezonu za vaš najdraži par.

ŠIROKE PANTALONE

Mnogo širokih pantalona predstavljeno je na modnim revijama . Neke su jednostavne i bijele, dok su druge pune boja i živosti. Dakle, na vama je da odaberete što više odgovara vašoj garderobi.

RUKAVICE

Ovaj modni detalj jako je popularan ove sezone. Najpopularnije su čipkane i sa otvorenim prstima, ali praktičnost im je pod znakom pitanja


Najčitanije iz sekcije Moda