Otvoren 9. Royal Fashion Week u šoping molu Delta City - Vijesti.me
PUBLIKA ZADOVOLJNA

Otvoren 9. Royal Fashion Week u šoping molu Delta City

Drugo veče modne manifestacije zakazano je za 12. april kada će najnovije modele predstaviti crnogorski dizajneri Marina Banović, Branka Asanović i Boris Ćalić

Revijama Suzane Perić, Jelene Roganović- Đurić i italijanskog modnog brenda "Antony Morato" otvoren je 9. Royal Fashion Week u šoping molu Delta City u organizaciji agencije "Cosmopolitan".

Srpska dizajnerka predstavila se aktuelnom kolekcijom "Dive šapuću o slobodi" koja je oduševila publiku haljinama koje odišu svježinom, koloritom, nagovještavaju ljeto, dok je sakoima podsjetila na rad brenda Coco Chanel, čiji rad njihovog dizajnera Karla Lagerfelda posebno cijeni.

Kreacijama oduševila publiku: Suzana Perić

Kreatorka sa Cetinja Jelena Roganović- Đurić se vodila gipsy stilom, što se moglo vidjeti u aktuelnoj kolekciji koja je puna "šarenila", slojevitih materijala i akseosara koji su pratili reviju.

Popularni modni brend za muškarce "Antony Morato" se predstavio kolekcijom za proljeće/ljeto, te osim farmerki, košulja i majica po kojima su prepoznatljivi, akcenat je stavljen i na nesvakidašnje cipele, patike kao i kaiševe sa zanimljivim kopčama.

Brend za muškarce "Antony Morato"

Inače reviju Suzane Perić, otvorila je Marijana Zlopaša, njena dugogodišnja prijateljica koja Suzanine modele voli da nosi na festivalima, dok su u publici bili umjetnica Isidora Bjelica, pjevačice Andrijana Božović, Vesna Milačić Kaja, Vladana Vučinić, Bojana Nenezić, Nina Žižić, voditeljski par Ilija i Dajana Pejović, te kreatorke Marina Banović, Jelena Đukanović i mnogi drugi.

Drugo veče modne manifestacije zakazano je za 12. april kada će najnovije modele predstaviti crnogorski dizajneri Marina Banović, Branka Asanović i Boris Ćalić, dobitnik Montenegro Fashion nagrade za najboljeg dizajnera u 2010.


Najčitanije iz sekcije Moda