Prva dama Sanja Musić Milanović: Elegantno ili 'kao u spavaćici'? - Vijesti.me
NA INAUGURACIJI NOVOG PREDSJEDNIKA HRVATSKE

Prva dama Sanja Musić Milanović: Elegantno ili 'kao u spavaćici'?

Iako većina hrvatskih medija piše da se nova prva dama obukla u skladu s ovom svečanom i ozbiljnom prilikom - elegantno i decentno - komentari na Instagramu nijesu tako laskavi

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na inauguraciji
Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na inauguraciji (Foto: Instagram)

Supruga novog predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića Sanja Musić Milanović pojavila se danas na inauguraciji i, očekivano, privukla veliku pažnju. Ona je inače posvećena svom poslu i izbjegava česta pojavljivanja u javnosti . N1 prenosi da je prva dama odabrala haljinu poznatog hrvatskog modnog brenda Varteks, koju je za njihovu novu kolekciju dizajnirala Martina Vrdoljak. Haljina je dio kolekcije koja će se uskoro pojaviti i u prodavnicama širom Hrvatske.

Iako većina hrvatskih medija piše da se nova prva dama obukla u skladu s ovom svečanom i ozbiljnom prigodom – elegantno i decentno - komentari na Instagramu nijesu tako laskavi.

Sanja Musić Milanović
Sanja Musić Milanović(Foto: Instagram)

Korisnici ove mreže uglavnom komentarišu da je haljina Sanje Musić Milanović bila prevelika.

"Očekivala sam više, haljina izgleda prevelika ili nije kroj za nju, podsjeća me malo na spavaćicu"; 

"Užas, prejednostavno i neelegantno, a boja promašena 100%", 

"Bezveze, ogromno"; 

"Jeftinije bi prošla da se pojavila i šlafroku", bezoblično, bezlično, preširoko u struku, neprikladno - neki su od komentara na Instagramu.

Tek rijetki su prokomentarisali da je prva dama izgledala "priprodno i jednostavno", ali da ipak zemlje Balkana "pate za .urva stilom i kičom, a vole i botox". 


Vidi sve komentare

Najčitanije iz sekcije Moda