Šta da obučete kad ne znate šta ćete da obučete - Vijesti.me
SVAKOM SE DESI

Šta da obučete kad ne znate šta ćete da obučete

Sa crnom bojom nikada ne možete da omanete, a u kombinaciji sa bijelom je prava dobitna kombinacija

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Pinterest)

Koliko vam se to samo puta desilo. Otvorite ormar, a u njemu - ništa. Ništa što možete da obučete. Vaša omiljena garderoba je u korpi za prljav veš, ostala vam se čini dosadnom, a pored svega ste u žurbi  jer ste se dogovorili da izađete u određeno vrijeme koje se bliži.

Počnimo za suknjama: dugim, kratkim, sa volanima... sigurno imate bar jednu. Dakle, kombinujte je sa teksas košuljom, za ležeran izgled, sa bluzom u drugim prilikama, piše Cosmopolitan. Još samo ostaje da dodate neke jednostavne aksesoare.

Ležeran izgled sa farmerkama

Budite iskreni, iako mislite da u vašem ormanu nema nijednog komada odeće koji vam se dopada, sigurno je da možete da “iskopate” neke farmerke, koje vam lijepo stoje. Ljepota farmerki je u tome da se uklapaju gotovo uz sve. Samo je još ostalo da ih ukombinujete sa asimetričnom bluzom, crnim topom, koji je veoma popularan ili sa bijelom jaknom i cipelama na štiklu, kako biste svom izgledu dali notu elegancije. Jednostavno i trendi.

Ilustracija(Foto: Pinterest)

Moderna crno-bijela varijanta

Sa crnom bojom nikada ne možete da omanete, a u kombinaciji sa bijelom je prava dobitna kombinacija. Obucite se skroz u crno ili neka to bude mešavina crne i bele, ravnomjerno raspoređene. Haljina, bluza u kombinaciji sa pantalonama i trendi jaknom, čizme iznad koljena... opcije su bezgranične. Odjednom ćete primijetiti da vaš orman i nije tako dosadan kao što ste mislili. Ne zaboravite na moć, koju imaju aksesoari. Oni su ti koji prave bitnu razliku.

Odjevne kombinacije sa bijelom bluzom

Isto što važi za farmerke, važi i za bijelu bluzu. Sigurno imate u svom garderoberu bar jednu bluzu običnog kroja u bijeloj boji. Znajte da je ovaj komad garderobe ekstremno zahvalan za kombinovanje. Možete je uvući u pantalone sa visokim strukom, možete joj dodati crni sako i ravne cipele, koje su u nekoj “življoj” boji ili možete obući samo bijelu bluzu, bez dodatka jakne, sakoa ili blejzera, kako bi se jasno vidjela vaša linija struka i pridodati sportske cipele.

Ilustracija(Foto: Pinterest)

Kombinacije sa asimetričnom bluzom

Ima mnogo različitih kombinacija sa asimetričnom bluzom. One mogu poslužiti za ležernu i za otmeniju varijantu. Naime, ako ih ukombinujete sa farmerkama ravnog kroja i ravnim cipelama, dobićete ležernu varijantu. U kombinaciji sa cipelama sa tankom štiklom, izgledaćete otmeno i ženstveno.

Ilustracija(Foto: Pinterest)

Kožna jakna

Kožna jakna je uvijek u modi, pritom je veoma jednostavna za uklapanje. Idealno se slaže sa jednostavnom suknjom i debelim čarapama i cipelama sa kockastom štiklom.

Haljine

Sigurni smo da ni haljine ne izostaju u vašem ormanu. Samo je potrebno da upotrijebite malo mašte, kako biste ih vidjeli u drugačijem svjetlu. Dugačku haljinu, do poda, ukombinujte sa ljetnjim cipelama ili sandalama sa plutom. Ukoliko imate jednostavnu, jednobojnu haljinu, stavite ogrlicu sa dugačkim lancem i upadljivim medaljonom jarkih boja.


Najčitanije iz sekcije Moda