Tri preporuke sa nedjelje mode u Kopenhagenu - Vijesti.me
DANSKI BREND IZ SNOVA

Tri preporuke sa nedjelje mode u Kopenhagenu

Majice i haljine sa neočekivanim naborima, dugački šorcevi i lanena odijela preporuka su kreativne direktorke brenda Ganni

Danski brend Ganni
Danski brend Ganni (Foto: Pinterest)

Ganni je danski brend iz snova koji je istovremeno 'cool', avangardan i profitabilan. Neki brendovi su dobri u uspostavljanju zavidnih nivoa estetike, pomjeranju granica ili stvaranju artikala po cijenama koje ljudi mogu priuštiti, ali ne može svaka kompanija spojiti svo troje u jednu marku kao što to, po mišljenju mnogih modnih stručnjaka,  može Ganni. 

Ove sezone, popularni danski brend nastavio je potragu za globalnom dominacijom izvanrednom revijom na nedjelji mode u Kopenhagenu. Ditte Reffstrup, kreativna direktorka ove marke, otkrila je u razgovoru za Who What Wear, koje modele iz nove kolekcije ovog brenda bi posebno preporučila.

Majice i haljine sa neočekivanim naborima 

Ganni(Foto: Pinterest)

"Postoje neki razigrani detalji na neočekivanim mestima u čitavoj kolekciji“, objasnila je Reffstrup.

Dugački šorcevi 

Ganni(Foto: Pinterest)

"Komad odjeće zbog kojeg sam najuzbuđenija za prikaz na S/S 20 reviji su dugi šorcevi", kazala je kreativna direktorka. "Sve ih volim, ali postoji nevjerovatan komad sa šljokicama koje su raspoređene tako da izgleda kao da je od zmijske kože - odvažan je, ali dječački kroj izgleda odlično".

Lanena odijela 

Ganni(Foto: Pinterest)

"Obožavam lanene krojeve jer imaju 'vajb' kao iz 70-ih", rekla je Reffstrup. "Jakne su veoma prilagodljive, tako da ih možete nositi otkopčane ili zakopčane na različite načine."


Najčitanije iz sekcije Moda