Zavirite u novu Versaće kampanju: Zaštitno lice je Dženifer Lopez - Vijesti.me
PROLJEĆE/LJETO 2020.

Zavirite u novu Versaće kampanju: Zaštitno lice je Dženifer Lopez

Na tragu duge i sjajne saradnje, Lopez je zablistala kao zvijezda najnovije Versaće kampanje za kolekciju proljeće/ljeto 2020.

Dženifer Lopez u Versaće kampanji
Dženifer Lopez u Versaće kampanji (Foto: Instagram)

Početkom milenijuma, prije 20 godina, Dženifer Lopez  je prošetala crvenim tepihom u zelenoj Versaće haljini super dubokog dekoltea i 'zapalila' internet. Prošlog septembra je 50-godišnja muzičarka i glumica zatvorila Versaće reviju na Nedjelji mode u Milanu koračajući pistom u gotovo identičnoj zelenoj haljini kao što je bila ona 2000. godine. I, naravno, izazvala je oduševljenje publike, čak i veće nego ono početkom milenijuma kada je zasjala u originalnom Versaće dizajnu. 

Sada je, na tragu te duge i sjajne saradnje, Lopez zablistala kao zvijezda najnovije Versaće kampanje za kolekciju proljeće/ljeto 2020. 

"Jako sam srećna što konačno mogu otkriti da sam zaštitno lice #VersaceSS20 kampanje. Hvala Donateli Versaće i svima u modnoj kući na vašoj sjajnoj viziji i saradnji”, napisala je zvijezda na svom Instagram profilu. Versaće za iduću sezonu nudi puno cvijeća, ali i strogih linija - neke od modela možete vidjeti u nastavku.

Versaće
Versaće(Foto: Instagram)

 

Versaće
Versaće(Foto: Versaće)

 

Versaće
Versaće(Foto: Versaće)

 

Versaće
Versaće(Foto: Versaće)